Milica Jelić i ostale misice na Kineskom zidu

by | oktobar 6, 2010

Pripreme za izbor za Mis sveta koji će biti održan 30, oktobra ove godine odvijaju se u Kini, pa su tako najlepše predstavnice svojih zemalja protekle dane provele u Pekingu. Među njima je i naša lepotica Milica Jelić.


 

Pripreme za Mis sveta su počele prvog oktobra kada su lepotice stigle u Peking. Osim neobične lepote ovoga grada, takmičarke su bile oduševljene i činjenicom da većina stanovništva vozi bicikle i rikše, te su se neke i oprobale u vožnji. Specijalna kuhinja, običaji, jezik i izgled naroda poptuno su zasenili stotinjak kandidatkinja koje su poželele da što više nauče o običajima ovog naroda.

 

 

Upravo zbog toga misice su osetile posebnu čast kada su ih organizatori upoznali sa kineskom kulturom i znamenitostima. Najveće ushićenje vladalo je zbog posete Kineskog zida, i Olimpijskog stadiona, te prilike da vide dve najveće ikone moderne i drevne Kine. “ Kineski zid zaista spaja narode“, složile su se lepotice dok su šetale dugačkim stepenicama zida. Devojke su na stadionu dobile privilegiju da posete predsednikovu ložu u kojoj im je pušten zabavni program sa otvaranja Olimpijskih igara u Kini 2008. godine. Nakon posete Pekinga, takmičarke očekuje još uzbudljivih avantura. Sledeća destinacija je Odros, potom Unutrašnja Mongolija, a na kraju poseta mauzoleja Džingis Kana.

Tagovi: