Najseksi TELA imaju Bijonse i Megan Foks

by | februar 24, 2010

BijonseNajnovija anketa pokazala je kako prema mišljenju žena najseksi telo ima pevačica Bijonse (odabralo ju je 24 odsto žena), dok muškarci ipak preferiraju holivudsku glumicu Megan Foks (izbor za 20 odsto muškaraca). Muškarci nisu propustili da istaknu ni kako bi upravo Megan odveli u krevet kad bi im njihove bolje polovine dozvolile švrljanje van bračne postelje. Istraživanje je sprovedeno u Velikoj Britaniji na 2.000 ispitanika.

Megan FoksNekad omiljena britanska starleta Kejti Prajs izgubila je popularnost, a čak trećina muškaraca i žena je ocenila da je ona najmanje privlačna poznata osoba. I anoreksično telo Viktorije Bekam se našlo na samom dnu lestvice najseksi tela poznatih osoba.

 

Najbolju guzu ima – Bijonse!
Iako najpoznatije guze pripadaju Dženifer Lopez i Kim Kardašian, britanska javnost je ocenila da najbolju ima Bijonse (34 procenata). Takođe, 25 odsto ispitanika je ocenilo da Bijonse ima najbolje noge, a i njeno poprsje je ocenjeno najboljim.

 

U kategoriji najlepših očiju tesna bitka se vodila između Anđeline Džoli (19 odsto) i Megan Foks (18 odsto), a u kategoriji najlepšeg lica titulu Dženifer Eniston (17 odsto) je otela Kira Najtli (18 procenata).

 

Izvor: Bravo.rs

Tagovi: