Pravila za čvrstu GUZU

by | februar 15, 2010

zategnuta guzaJabuka, kruška, pljosnata ili okrugla – osnovni oblik zadnjice je genetski uslovljen. Isto važi i za osobine vezivnog tkiva. Ipak, vežbanjem svaka zadnjica može da postane čvrsta.

Ako uz to pravilno kombinujete ishranu i negu, uspeh je zagarantovan. Kako da se na najbrži način dođete do željenih rezultata, objašnjavaju britanski stručnjaci.

Vožnja biciklom
Osim što je zabavna, idealan je način za oblikovanje tela. Štedi – slično kao plivanje – zglobove i osigurava lepu zadnjicu. Počnite intervalnim treningom: pet minuta vozite punom snagom, pet minuta lagano. Svakog dana produžavajte vožnju punom snagom za minut.

Morska so
Tajni recept za lepu pozadinu bila je i ostala morska so. Ona može da se nabavi svuda i jako je jeftina. Uveče priuštite sebi kupku ili uradite piling: šoljicu morske soli izmešajte s toplom vodom i malo vašeg losiona za telo. Kružnim pokretima izmasirajte zadnjicu, a zatim isperite pod tušem.

Čišćenje ponedeljkom
Brze dijete samo pospešuju tzv. jo-jo efekat, izgubljeni kilogrami nakon dijete brzo se vraćaju, a tkivo se opušta. Unesite promene u svoj jelovnik, češće primenjujte metodu čišćenja: jedan dan jedite samo pirinač s voćem ili povrćem.

 

Blic

Tagovi: