Rijana dobila voštanu figuru u Londonu

by | oktobar 3, 2011

Popularna pevačica Rijana dobila je "dvojnicu" – u najpoznatijem muzeju voštanih figura na svetu, londonskom "Madam Tiso".
Rijana je napokon zaslužila svoju figuru u Londonu, pošto je u istoimenom američkom muzeju figuru dobila još prošle godine.

Pevačicina figura je prava atrakcija, pa zajedno sa figurama njenih koleginica Britni Spirs, Kajli Minog, Lejdi Gagom i Ejmi Vajnhaus predstavlja najtraženiji eksponat proteklih dana.
Pomenutu haljinu crvenokosa lepotica sa Barbadosa je nosila na prošlogodišnjoj finalnoj večeri britanskog rialitija "Iks Faktor".
„Oduševljeni smo što napokon imamo čast da ‘dočekamo’ Rijanu ovde u Londonu“, rekla je Liz Edvards, menadžerka "Madam Tiso" muzeja, i dodala da je interesovanje za londonsku Rijanu bilo neverovatno veliko, pa su čelnici muzeja odlučili da im izađu u susret.
Za izradu figure bilo je potrebno četiri meseca i 200 hiljada dolara, a,iako je Rijana poznata po atraktivnim odevnim kombinacijama, njena voštana figura je obučena u neuobičajeno dugu, crnu, elegantnu haljinu, kakve pevačica zaista retko nosi.

 

Tagovi: