Unapredite svoj izgled!

by | jun 4, 2010

Drage moje,

Nadam se da ste dobro i zdravo i da uživate u ovom prelepom sunčanom vremenu. Ja sam trenutno u Hrvatskoj, u kući na moru i ako još nisam stigla da odem do plaže da se malo osunčam, mogu vam reći da je lepo. Moram da vam se pohvalim da sam bila jako vredna i da sam počela da radim vežbe čak i na odmoru 🙂 što je do pre nekoliko dana za mene bilo potpuno nezamislivo 🙂 . 

Želela bih da se zahvalim svima vama koji ste mi pisali a posebno Jeleni i Svetlani koje su me pozitivno iznenadile sa mailovima i podrškom.

 

Velika pusa za sve vas,

Emina

 

Moj Make -up Fix !

Ne postoji puno toga što ja ne volim o make-up-u. Iskreno, obožavam sve 🙂 !
Ali kad god sam kupila palete šminke, uvek postoji jedna ili dve boje koje nikada ne koristim, i koje bezveze propadnu . Tako da sam počela sama da izrađujem svoje omiljene palete boja. Bobbi Brown trenutno ima prilagođne palete. Vi sebi kupite prazne palete, od 9 eura, a zatim ih ispunite svojim omiljenim bojama (senke su oko 14,50 eura svaki, svaki blushers 16,50 eura) i sami sebi napravite vaše omiljene boje koje znate da ćete koristiti . To je brilijantna ideja, a ako ništa drugo tako bar napravim moju torbu puno lakšom!

 

Bobby Brown makeup

 

Chanel nokti !

Iz All-you-Desire.com – „Nikada pre nisam probala BB Couture lak za nokte, ali od onog što sam čula, bila sam tako uzbuđena. Oni imaju neke stvarno lepe nijanse. Jedan od njih je svakako ‘slepa Ljubav’, zelenkasto srebrne folije, metalne mnogi tvrde da su u neposrednoj blizini Chanel Kaleidoscope. To je tako cool boja, a ja obožavam moje nokte u njoj! Za bolji rezultat treba vam dva sloja, ja sam ipak stavila tri samo da bi bili sigurna. Iskreko boja je fenomenalna!

 

Chanel lak za nokte Izzy S

Scarlett Johansson za manje novca !

Scarlett Johansson je jednostavno prekrasna. Tako obožavam stari -Hollywood glamur stil. Ova fotka vam stiže sa premijere „Iron Man 2“ . Mora te priznati da je celi outfit jednostavno zapanjujući!

Ivory Tailored -ASOS.com 34.00 EU
Kaiš – Forever 21 10.80 EU
Minđuše i lančić – Forever 21 5.80 EU
Prsten – Aldo 14.98 EU
Cipele- Dollhouse.com 54.00 EU

 

Skatlet Johanson za manje para

 

Kozmetičke brige!

Ako nosite isti stil sminke kao sto ste nosili kad ste bili u školi… vreme je za neke promene…tako posetite svoju omiljeni make up prodavnicu i pitajte profesionalnog make up artista da vam pokaže sve načine na koje možete unaprediti svoj izgled.

 

Sminkanje

 

Calling All Fashionistas !

Ako mislite da imate to što je potrebno za jedan ceo ‘look’ koji predstavlja vaš stil sa komadima odeće koji su ispod 20 eura svaki, želim da se javite ! Pošaljite mi vašu fotografiju sa izabranim izgledom i sa cenom svakog komada odeće na vama. Najbolji look nedelje biće prikazan u mojoj kolumni kao i na mojoj Twitter i Facebook stranici..Nadam se da ćete biti kreativne i vredne! Očekujem vas!.
Pišite i šaljite vaše fotografije sa vašim imenom, adresom i brojem telefona na mail [email protected]

 

Manekenka

Tagovi: