Voditeljka Biljana Radeka uskoro postaje mama

by | april 12, 2011

Šarmantna voditeljka Nacionalnog dnevnika Televizije „Pink“ Biljana Radeka-Šeparović početkom godine je saznala dugo očekivanu vest da je u drugom stanju. Odmah je prestala da radi, uz podršku glavne urednice Tanje Jordović, koja joj je i sama preporučila da se zaštiti od virusa gripa koji je tada harao po Beogradu.

Upravo je ušla u peti mesec trudnoće, i kako kaže, termin za porođaj je na jesen krajem septembra. Zasad uživa u onom lakšem delu trudnoće i u proleću, a s početkom leta se nada da će uspeti da promeni sredinu kada će uživati u morskom ambijentu i vazduhu. Biljana se udala na leto 2008. godine, posle tri godine zabavljanja, a o detetu je par razmišljao već duže vreme.“ Tu nikad nije bilo dvoumljenja, oboje želimo da proširimo porodicu i nismo od onih koji će ceo život čekati neke idealne okolnosti. Shvatili smo da je vreme, da smo u najboljim godinama i to je bilo dovoljno“, ispričala je voditeljka za “Blic”.

Ona i priznaje da su lekarski nalazi prvobitno pokazali da ne postoji mogućnost da zatrudni prirodnim putem, pa „parktično nije verovala“ kad je saznala da je u blaženom stanju: “ Nisam verovala! Tek posle trećeg testa i vađenja krvi prihvatila sam tu činjenicu. Ali i tada sam se borila sa osećajem velikog uzbuđenja, neopisive radosti i ogromne odgovornosti za sve što me čeka. Možda sam bila najsrećnija zbog toga što se sve desilo čini mi se, u pravom momentu, u savršenom trenutku”. Novinarka priznaje da suprug i ona navijaju za devojčicu.

“Čula sam da sad vlada prava epidemija dečaka. Gotovo cela moja generacija je ili trudna ili su im deca vrlo mala i stvarno su dečaci u većini. Videćemo!”

Tagovi: