Bizarnostima u modi nema kraja: Da li biste dali ove pare za iscepane Gucci najlon čarape?

by | 20 oktobra, 2020
najlon čarape

Nakon haljine za muškarce od 2.200 evra i farmerki sa flekama od trave koje mogu biti vaše za 700 evra, modni brend Gucci nastavlja da šokira svet fashion krpicama koje možemo staviti u folder – bizarno. Naime, na red su došle najlon čarape… ali, ne bilo koje. (Pročitaj: Ljubičasta haljina i ciklama štikle: Udobno, a seksi modno izdanje Sare Džesike Parker)

Naime, nije čudno naići na neku od modnih kreacija poznatih brendova koje prosto mame pitanje – ko bi ovo kupio? (Naravno, uvek se nađe neko…)

Najnoviji „hit“ dolazi iz Gucci kolekcije u kojoj su predstavljene iscepane najlon čarape, a čija je cena nešto više od 160 evra.

Fascinantno je da su se online ove najlonke prodale u tri veličine (S, M i XL) dok su one u veličini L i dalje dostupne kupcima.

Očekivano, korisnici na društvenim mrežama odmah su pokrenuli pitanje zbog čega ovako nešto postoji i već predlažu višestruko jeftinije DIY verzije od svega pet dolara koju su mnogi već i pravili, jer, ako ne znate ovakve čarape su jedan od zaštitnih znakova pank estetike. (Pročitaj: Kada se udruže legendarni brendovi: Oduševiće vas Jimmy Choo i Timberland čizme, i Džej Lo ih nosi)

Inače, poznati brendovi ponekad kao da se utrkuju ko će napraviti nešto najšokantnij i najskuplje. Setimo se samo  Balenciaga cegera od 2.000 evra, suknje koja liči na patosnicu i to za 1.900 evra, gumice za kosu od 145 evra…

Šta vi mislite o ovom Gucci „novitetu“?

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images