Najlepši ženski satovi po izboru urednica – savršen poklon za Dan žena (i još su na sniženju!)

by | mart 6, 2024
najlepši ženski satovi savršen poklon za Dan žena

Sat je simbol trajnih veza, ljubavi i uspeha – savršen poklon za Dan žena. A sada možete da ga kupite uz 30 odsto popusta, zahvaljujući osmomartovskoj akciji u T group. Mi smo svoje odabrale – ovo su najlepši ženski satovi po izboru urednica L&Z

Ključ za poklon koji će se nama ženama dopasti jednostavan je. Važno je da poklon nosi poruku, onu samo nama namenjenu. A bolje poruke od trajnosti jednostavno nema.

Zašto su satovi savršen poklon za Dan žena?

U mnogim kulturama poklanjanje sata simbolizuje mnoštvo osećanja: ljubav, zahvalnost, uvažavanje. On je simbol vremena, pa samim tim podseća na sva zajednička iskustva iz prošlosti i garantuje da ćete stvoriti još divnih uspomena u budućnosti. U istočnim narodima, sat kao poklon smatra se pokazateljem trajne ljubavi ili prijateljstva, veze koje je stvorena da traje. U mnogim evropskim kulturama, poklanjanje sata simbolizuje prosperitet i uspeh. Sat, posebno fino izrađen, često označava status i dostignuće. Kada joj poklonite sat, u stvari joj želite sreću i uspeh.

Šta znači kada muškarac pokloni ženi sat?

  1. Ovaj poklon je izjava da smo „zajedno svake sekunde u danu“.
  2. Svoje vreme poklanja ženi.
  3. Uz tebe sam svake sekunde.

Šta znači pokloniti sat prijateljici?

  1. Naše zajedničko vreme je blago, a sat nagoveštava dugo prijateljstvo.
  2. Biću tu za tebe uvek.

 

Najlepši ženski satovi na popustu!

Ove godine trendovi su jasni: metalne ogrlice, savršen i precizan mehanizam i minimalistički dizajn. A, ako ćemo ruku na srce, nama je uvek najvažnije kako sat izgleda (čast izuzecima). Zato, da ne biste lutali u potrazi za satom, mi smo pretražile ponudu na našem tržištu. I dok smo tražile satove sa jedinstvenim dizajnom, otkrile smo fenomenalnu akcija u T Groupu – čak 30 odsto popusta na sve ženske satove.

Zastale smo, pretragledale i pronašle – ovo su najlepši ženski satovi za svaki budžet. 

 

Savršen poklon za Dan žena, a da nije sat?

Naravno da postoji – nakit! Kada darujete nakit to u sebi uvek sadrži dozu intimnosti i romanse, zato je to idealan izbor za žene kojima želite da pokažete koliko su posebne. Ogrlice i narukvice su nakit sa kojim prosto ne možete da pogrešite – ne postoji  pogrešna veličina, materijal ili oblik. Ove tri su nas prosto oduševile!

 

djezura/gettyimages, promo