Obojite leto: Top 5 nijansi koje su hit ove sezone

Ovim nijansama unesite vedrinu u svoj garderober.

by | jun 15, 2021

Ove letnje sezone svi se vode motom: „radost koju donosi odeća“, što je i ključno raspoloženje za leto 2021.

Dizajneri su se poigrali življim bojama, pa će nam tako odevni komadi ovog leta izmamiti osmeh na lice. Hrabra paleta boja savršeno se uklapa uz svaku odevnu kombinaciju, a kojih su to top 5 nijansi neizostavne za ovu sezonu, otkrivamo u nastavku.

Top 5 nijansi za leto 2021.

Boja graška

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHIARA BEVAN (@chiarabevan)

Zelena boja je i ovog leta na tronu, ali ovog puta, must have je živa i vedra nijansa graška. Od blejzera, preko torbi i papuča, do kupaćih kostima, sve je zeleno ovog leta!

Morska plava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greta Urban (@gretaurb)

Naravno, ništa više ne asocira na leto od morske plave nijanse, pa su tako i dizajneri odlučili da ne propuste ove tonove tokom leta. Izaberite tašnu ove boje ili pak lak za nokte, naročito kada dobijete bronzani ten tokom boravka na suncu.

Fuksija roze

Ovaj spoj toplo-hladne roze boje jeste jedna od top 5 nijansi koje su must have ove sezone! (Pročitajte i… Naočare koje ćemo nositi ovog leta)

Nežna žuta

Žuta boja je malo bila skrajnuta prethodnih sezona, a sada se vraća na velika vrata. Idealna nijansa za nasmejano i radosno leto!

Jarka narandžasta

Za sve one koji vole da privlače pažnju tu je ova nijansa. Jarko narandžasta boja je svuda: i na patikama, pantalonama, sandalama kao i na tašnama!

 

lepotaizdravlje.rsLightFieldStudios/iStock/Getty Images Plus via Getty; Chalo Garcia via Unsplash; Dom Hill via Unsplash;