Obuća u ovoj boji lagano postaje sve veći modni hit!

Svaki trend sa sobom nosi i određen tip obuće, a poslednjih sezona je obuća postala toliko neobična, da je sama za sebe jedno malo remek delo. Jedan od najvećih trendova za jesen koji, po logici stvari prati modu garderobe jeste boja fuksije.

Foto: @la_herederashoesandpurses

Čitavo proleće i leto nosila se ova boja u najrazličitijim kombinacijama, pa čak i uz crveno i narandžasto. Iz toga je proistekao trend koji vam predstavljamo. Od baletanki, preko papuča, ekstravagantnih sandala i cipela, čizmica i patika, sve je u vreloj pink nijansi. Fuksija je preuzela ulogu vatreno crvene i, preko noći postala jako zastupljena. Slična je situacija i sa obućom, gde ulogu crvenih cipelica polako ali sigurno preuzimaju ove intenzivno roze lepotice.

Ne postoji odevna kombinacija uz koju ne pašu sjajno, niti mogućnost da ne proizvedu snažan efekat. Takođe je nemoguće naći priliku za koju nisu dizajnirane cipele u boji fuksije, pa će, po svemu sudeći trend suvereno vladati ulicama u narednom periodu.

U galeriji pogledajte savršene modele koji se već mogu nabaviti. S obzirom da sezona još nije adekvatno ni počela sigurni smo da će nas modni brendovi tek iznenaditi ovom upadljivom obućom.

Pročitajte i…Letnji hit na Instagramu: Gola ramena u kombinaciji sa XL minđušama

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.