Red carpet: Koga je naša saradnica zapazila na Serbia Fashion Week-u?

by | april 30, 2017

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarkaProtekla nedelja bila je u znaku Serbia Fashion Week-a, a u Novom Sadu smo tih dana sretali najpoznatihe kreatore, modele i ljubitelje mode. Kao i sa većine ovakvih događaja, zabeležili smo najbolje modne kombinacije.

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Pa, da počnemo 🙂

 
Kada se mama/tetka ili čak baka i devojčica pojave slično obučene – pažnja je zagarantovana. Njih dve su baš to uspele. Čiji jeans-black outfit biste pre ponele? A, torbicu? Zaista je teška odluka!
Ovo je primer kako lepršava Coachella letnja haljina postaje pravi cowboy komad, i to samo uz pomoć kaiša i plitkih špicastih čizmica. Dopadaju nam se diskretne zlatne ogrlice, koje posebno lepo izgledaju kad koža potamni.

Klikinite na sledeću stranu…

Nevena Jovanović izgledala je veoma elegantno u nebo plavoj haljini, koja je pravi must za predstojeću sezonu! Čamac izrez i karneri će nas činiti ženstvenijom i svakako primećenijom, ali i sa njima budite umerene (da ne bude posle da vam nismo rekli!).

Za moj izgled, mogu slobodno reći princeze, zaslužna je kreatorka Irma Nokić! Njene haljine istaći će najnežniju stranu svake žene! Pre par dana smo vam na portalu pisali o beachy waves frizuri, pa sam ja poželela baš takvu. Tu moju želju ispunio je frizer Dejan Mladenović!

Kliknite na sledeću stranu…

Ove dve dame izgledaju toliko samouvereno i moćno! Cvetni prin, uz tamne nijanse, daje toliko željenu slatko-opasnu kombinaciju. Sve pohvale za ove dve devojke.

Bele oversize košulje su evergreen model, a ova sezona su u centru pažnje – kako one sa širokim rukavima, tako i ove bez njih. Zavežite repić na vrh glave, nasmejte se „očima i usnama“ i budite devojčice 🙂


Pročitajte i… Street style: Gradovi su spremni za Serbia Fashion Week.Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje