Šta ćemo nositi sa 42. Belgrade Fashion Week-a

Navikli smo da se na nedeljama mode divimo ekstravagantnim, glamuroznim i ekscentričnim kreacijama, da sa oduševljenjem gledamo sve ono što će se sjajno fotografisati za magazine ili prošetati crvenim tepisima. Na 42. Belgrade Fashion Week-u situacija je išla u našu korist.

Na ovoj prestižnoj modnoj manifestaciji pistom su prošetale manekenke u kombinacijama domaćih kreatora koje bismo ove jeseni vrlo rado nosili u svakodnevnom životu. Evo koje su nam omiljene.

KRAGNA KAO DETALJ

Po boji neutralna, a po formi vrlo zanimljiva kombinacija duge suknje i topa, koju upotpunjuje upadljiva bela kragna delo je Aleksandre Lalić. Kragne su apsolutni must have sezone.

Aleksandra Lalić

ZLATNI SJAJ

Ove sezone diskretan zlatni sjaj veliki je hit. Top na preklop strukiran pojasom na vezivanje u kombinaciji sa trendi pantalonama širokih nogavica Aleksandra Protića vrlo je šik.

Aleksandar Protić

Pročitajte i…#Trend alert: Od glave do pete!

Kliknite na sledeću stranu…

DEZENIRANO ODELO

Ana Trošić Trajković prikazala je odelo koje se svojim koloritom i dezenom zaista ističe. Istovetni print „razbijen“ je drugačijom bojom svakog komada u kombinaciji.

Ana Trošić Trajković

KAPUT ZA SVAKU PRILIKU

Predimenzionirana kragna i dve nijanse iste boje odlično upotpunjuju kaput Dejane Momčilović. Ovaj maksi model sa pojasom nosiv je u svakoj prilici i savršen za jesenje dane.

Dejana Momčilović

SAVRŠEN KONTRAST

Teški kaput i lagana haljina u različitim tonalitetima i sa različitim dezenima delo su Dode Komad. Ovaj lep i moderan kontrast upotpunjen je opet drugačije dezeniranim pojasom.

Doda Komad

Pročitajte i…Red carpet: Inspirativne kombinacije na Nedelji mode u Beogradu

Kliknite na sledeću stranu…

PREDIMENZIONIRANA JAKNA

Pufnasto, toplo, trendi – kraća i glomazna šuškava jakna vrlo će se nositi ove zime. Marko Glavinić ju je odlično uklopio uz asimetričnu haljinu i upadljive dokolenice.

Marko Glavinić

KAO PLAŠT

Sonja Jocić odlučila se za minimalistički dizajn dobrih formi. Kontrast dužina, boja i materijala ova dva odevna predmeta, a posebno ogrtač koji podseća na plašt vrlo su trendi.

Sonja Jocić

SPORTY I ŠIK

Sporty komadi već su duže vreme u centru pažnje, a drugačijim ih čini bogat kolorit i dezeni. Ovu kreaciju Vesne Kraćanović mogli bismo da nosimo po čitav dan.

Vesna Kraćanović

 

Autor: Tijana Jovanović

Foto: pr

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.