Categories Stil poznatih

Dodela Oskara 2017: Dive nas ovaj put nisu naročito oduševile

Piše: Tijana Jovanović, modna urednica

Dodela Oskara je sinonim za ultimativni glamur i nekoliko dana dobre zabave koju nam pruža komentarisanje toaleta koje su velike holivudske dive odabrale za crveni tepih. Bezgranično oduševljavanje i negodovanje toliko je zabavno da nekada i zaseni same dobitnike zlatnih statua. Ove godine situacija je bila dosta drugačija.

Navikli smo da ove noći Kodak teatrom prošetaju neobične, ekstravagantne, glamurozne kreacije koje kao da se nadmeću koja će privući više pažnje. Neke nas ostave bez daha, neke izazovu šok, a neke negodovanje. Ovaj put sve to zaista izostaje.

Holivudske dive kao da su se dogovorile da izgledaju sasvim prosečno. U moru bež, bele, crne boje mogla se videti pokoja crvena i nešto malo zlatnih tonova. Krojevi su bili vrlo konzervativni, a neke dame su se odlučile da ponesu toliko visoke okovratnike da su im se glave jedva nazirale ispod njih. Kao na primer…

DŽENIFER GUDVIN

Guliver/Getty Images

RUT NEGA

Guliver/Getty Images

Ja vam neću deklamovati šta je neki modni žiri ocenio već ću vam prosto preneti svoje utiske.

Odevne kombinacije nisu bile naročito pogrešne. Sve je tu nekako bilo korektno i na mestu ali već viđeno, dosadno i bez onog wow efekta.

Evo nekoliko takvih izdanja…

VAJOLA DEJVIS

Guliver/Getty Images

ŠARLIZ TERON

Guliver/Getty Images

Pročitajte i…Prefinjeni glamur i u šestoj deceniji… To može samo Monika!

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA