5 modela jesenjih cipela na štiklu u kojima možete koračati ceo dan!

by | septembar 30, 2022
najmodernije jesenje cipele na štiklu

Udobnost je postala pravi trend u poslednjih nekoliko godina. Žene su bez žaljenja ostavile za sobom neudobne štikle, preobuvši se u patike i čizme u muškom stilu. Ali kako novo vreme diktira nove trendove, tako se i štikle vraćaju u naše autfite. Ovo su najmodernije jesenje cipele na štiklu.

Prilikom odabira cipela za svaki dan, treba dati prednost udobnim modelima u kojima možete izdržati dugu dnevnu šetnju, pa čak i veče. Imajte na umu da su uvek udobnije one štikle kojima je peta mala ili  imaju platformu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Najmodernije jesenje cipele na štiklu

 

Gležnjače sa blok petom

Gležnječe su jedna od glavnih komponenti svih jesenjih lukova. Da bi ove cipele bile udobne, trebalo bi da date prednost modelima sa malom blok petom. Oni uvek izgledaju elegantno, a takođe se uklapaju u skoro svaki autfit. To mogu biti klasične kožne gležnjače u crnoj ili braon boji, kao i smeliji i zanimljiviji modeli privlačnih boja ili printova.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Retro peta

Ova vrsta potpetice, popularna i aktuelna sada, obično ne prelazi 5 cm i podseća viktorijanske cipelice na pertlice. Cipele sa takvom petom uvek izgledaju zanimljivije i elegantnije.  Ove cipele se mogu kombinovati sa farmerkama i pantalonama, kao i sa haljinama i suknjama.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Mokasine sa blok petom

Mokasine će, zahvaljujući Pradi pre svih, obeležiti ovu jesen. Savršeno se slažu sa pantalonama i uskim teksasom, dobro idu uz trikotažu. U jesen 2022. relevantne su mokasine sa nešto višom petom. Takav obrt će učiniti odeću ženstvenijom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Gležnjače  sa platformom

Popularne su među poznatim ličnostima i influenserima mode. Cipele sa visokom potpeticom i platformompretvaraju svaku odeću u moderan i zanimljiv autfit. Zahvaljujući visokoj platformi, takvi modeli su prilično zgodni i udobni.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Kaubojke

Cipele u zapadnom stilu ne podležu trendovima. Devojke vole ove cipele. Ovo su jednostavno idealne cipele za svaki dan jer se jako lako uklapaju. U jesen 2022. trebalo bi da se kladite na gležnjače i čizme sa četvrtastim ili okruglim vrhom u klasičnim crno-belim nijansama ili modelima sa životinjskim printom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Fluevog Shoes (@fluevog)

Članak se nastavlja posle reklama
Beo88/GettyImagesPlus

Tagovi: