Donji veš koji odaje neukus: Zamenite demode komade tako da izgledate seksi i elegantno

by | jul 27, 2023
donji veš koji odaje neukus

Donji veš koji odaje neukus je lako prepoznati: to je onaj u kome izgledate vulgarno i jeftino. Koji su komadi izašli iz mode i čime da ih zamenite da biste izgledali seksi i elegantno?

Koji su kompleti donjeg veša zastareli i čime da ih zamenite da biste se osećale skupo, seksi i elegantno čak i kada skinete garderobu? Kada pričamo o donjem vešu, razlikovanje ukusa i neukusa je vrlo delikatno pitanje. Važno je ne samo vešto kombinovati boje, teksture, stilove, već i pratiti trendove, osetiti stil. Mnogi ljudi znaju da stil počinje od baze, a osnova je, pre svega, donji veš.

Donji veš koji odaje neukus

Pušap grudnjaci

Spljoštene i snažno podignuta grudi, koje prelivaju iz grudnjaka zahvaljujući debelom sloju pene, jednostavno više nisu u modi. Bilo je krajnje vreme jer izgledaju baš vulgrano. Oslobodite se svih neukusnih i neudobnih pušap grudnjaka i nosite one modele stvaraju prirodan efekat i prate vašu siluetu.

Ali, trend nije jedini razlog zašto bi trebalo da prestanete da nosite nekada popularne grudnjake. Oni nisu zdravi. Stežu grudi, gnječe tkivo, utopljavaju vas a remete i cirkulaciju krvi.

Čime da ih zamenite:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели La Perla (@laperlalingerie)

 

Grudnjaci sa silikonskim trakama

Silikonski kaiševi i umeci na grudnjacima osmišljeni su kako bi veš bio manje vidljiv ispod otvorene garderobe, ali užasna je činjenica da je takav veš uvek bio uočljiv. Oni su uništavali čitave autfite kada se urežu u kožu, stvore na njoj ružno crvenilo i nabore… Ako već želite da vam se veš ne vidi ispod otvorene modne kombinacije, koristite bando modele ili grudnjake sa transformabilnim naramenicama.

Čime da ih zamenite:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cosabella (@shopcosabella)

Rasparen donji veš

Kombinacija donjeg veša različitih nijansi i tekstura nikada ne izgleda posebno lepo. Na primer, zamislite nežne gaćice od svile, uz pamučni grudnjak. Jednostavno – ne ide. Kada kupujete grudnjak, investirajte u odgovarajući par gaćica. U trendu su i primamljivi kompleti donjeg veša grafičkih oblika, kombinacija svile i veza, smelih životinjskih printova i apstraktnih dezena, konturnog donjeg veša od mreže.

Popularni su i kompleti sa korzetima, kaiševima, podvezicama, čarapama i čokerima. Kada birate set donjeg veša, nemojte se plašiti eksperimentisanja sa bojom. U osnovnu garderobu od crnog, belog i crvenog platna slobodno dodajte fuksiju, nebesko plavu, narandžastu, neonsku i leopard print.

Kakve komplete donjeg veša da birate:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Donji veš koji odaje neukus – gruba čipka i minimajzeri

Grudnjaci sa zatvorenim trouglastim korpama ili minimajzeritakođe se smatraju neukusnim.  Činjenica je da je sada uobičajeno naglašavati seksualnost žene na drugačiji način. Trend je prefinjen minimalizam, lagane tkanine, poput prirodne svile, udobni modeli i ručni rad, koji vam omogućavaju da kreirate bestežinske proizvode koji kao da se stapaju sa telom.

Uzgred, o čipki. Takvo donje rublje je i dalje u modi, ali vodite računa da se čipka ne primeti ispod gornje odeće. Ako volite grubu čipku onda je kombinujte sa oversajz modelima.

Čime da je zamenite:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bluebella Lingerie (@bluebella)

Gaćice koje se vide

Ako je u trendu da iznad pantalona viri široka sportska guma, to ne znači da treba da vam se vide i tange ili neki drugi donji veš.  Donji veš birajte u skladu sa krojem pantalona. Ipak, najtraženiji su modeli sa dubokim nogavicama visokog struka jer mogu oblikovati figuru: vizuelno smanjiti stomak, bokove i izdužiti noge.

Danas vodeći premijum brendovi nude i komplete donjeg veša, koji se mogu nazvati umetničkim delom, kombinujući lepotu, udobnost, funkcionalnost i kvalitet i koji su pravljeni da se nose ispod providnih haljina ili kao deo gornje odeće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Agent Provocateur (@agentprovocateur)

Maxim Fasenko/iStock/GettyImagesPlus