Izgledajte savršeno: Modeli pantalona koji sakrivaju stomak

by | 26 marta, 2023
Modeli pantalona koji sakrivaju stomak

Odabir pantalona često ume da bude komplikovan zadatak. Naročito ako želite da sakrijete stomak i da izgledate fit. Srećom, postoje modeli pantalona koji sakrivaju stomak i uspevaju da maskiraju naše nesavršenosti.

Modeli pantalona koji sakrivaju stomak

Ako ste dobili nekoliko kilograma, sigurno ćete želeti da ih sakrijete. Međutim, umesto što se ograničavate time koje modele ne bi trebalo da nosite, odaberite modele koji će zamaskirati vašu kilažu i učiniti da izgledate fit.

Farmerke sa visokim strukom

Farmerke sa visokim strukom će idealno sakriti stomak. Zahvaljujući slobodnom kroju, ovaj model odgovara i vitkim, ali i devojkama sa oblinama. Za svakodnevni autfit možete ih lako ukombinovati sa rolkama, majicama, duksevima, džemperima. Sa druge strane, ako želite elegantan izgled, onda obucite svečanu bluzu i nećete pogrešiti.

Palazzo pantalone

Palazzo pantalone do poda i sa širokim nogavicama izgledaju neverovatno ženstveno. Odaberite modele koje su od ređih tkanina i u jednobojnoj varijanti. Ovaj model pantalona će izgledati sjajno sa kraćim jaknama i bluzama. Međutim, budite oprezni sa kaiševima. Postoji mogućnost da skrenete pažnju na ono što želite da sakrijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia (@thefashioncornerbyn)

Kapri pantalone

Ovaj model je odličan jer su veliki džepovi sa strane sakrivaju sve izbočine i vizuelno ističu kukove. Međutim, pazite da ne odaberte prevelik model jer ćete dodatno naglasiti stomak. Ovaj model pantalona se takođe lako kombinuje.

Farmerke sa širokim nogavicama

Ovaj tip farmerki je spoj farmerki sa visokim strukom i kapri pantalona. Visok struk savršeno sakriva stomak. Farmerke se blago sužavaju do kraja nogavica i na taj način figura poprima atrkativne zaobljene oblike. Sa ovim modelom se slaže skoro sve, osim naravno preširoke odeće.

Pantalone na peglu

Opuštene klasične pantalone su takođe odlčan izbor. One takođe sakrivaju sve izbočine i veoma su elegantne i ženstvene. One će vam dodatno vizuelno izdužiti vaše noge, a savršeno se slažu sa cipelama sa potpeticom.

Pantalone bez kopči

Kopča privlači pažnju, stvarajući suprotan efekat od onog koji biste želeli. Zbog toga je bolje da se odlučite za modele sa elastičnom trakom ili rajsferšlusom sa strane. U svakom slučaju, ako birate pantalone sa trakom, obratite pažnju da predeo oko stomaka ne bude previše zategnut.

Modeli pantalona koje treba da izbegavate

Svakako bi trebalo da izbegavate modele koji su pripijene uz telo ili modele sa niskim strukom. Takođe, veoma je važno da nosite pantalone koje vam pristaju. Ako se odlučite za manji broj, čak i ako stajete u njega, postići ćete kontraefekat. Potom, izbegavajte materijale sa animal printom ili sličnim detaljima jer će oni učiniti da delujete šire.

Modeli pantalona koji sakrivaju stomak su odlično rešenje ako želite da na lep način istaknete svoju figuru i sakrijete mane. Nabacite osmeh na lice i prestanite da brinete oko tog malog viška kila.

KuznetsovDmitry/GettyImagesPlus,tirlikk/GettyImagesPlus