Kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća

by | mart 2, 2024
Kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća; lepa, nasmejana devojka sa belom košuljom i modernim farmerkama

Farmerke su osnovni deo garderobe i nose se cele godine. A nas interesuje kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća.

Reči poput bez napora i bez gužve često se povezuju sa pariskim stilom. Kao rezultat toga, Francuskinje se rutinski okreću stvarima kao što su osnovni komadi koji su po prirodi laki za kombinovanje.

I da, farmerke su jedna od osnovnih stvari koje su uvek na prvom mestu. Za proleće 2024. postoji nekoliko ključnih trikova koje će Parižanke koristiti za kreiranje modernog autfita. Nastavite da skrolujete ako želite da saznate kako će najmodernije dame kombinovati farmerke ovog proleća.

Kako će Parižanke nositi farmerke ovog proleća: Najmoderniji autfiti

Sa prolećnom jaknom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

Kantri jakne brzo postaju ključna tema sezone, a Parižanke se sve više oslanjaju na njih jer se lako kombinuju. I prilično su svestrane, tako da se savršeno slaže sa bilo kojim krojem farmerki.

S plavom košuljom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Crvena će i dalje biti glavna nijansa sezone, ali nijanse plave (uglavnom ledene i francuske plave nijanse) takođe će vladati ovim prolećem. Kombinacija plave košulje i plavih farmerki pun je pogodak ako želite da izgledate moderno kao Parižanke.

Sa džemperom na V izrez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Za hladnije prolećne dane, džemper sa V izrezom najbolji je izbor u kombinaciji sa farmerkama. Ako bude baš hladno, možete obući blejzer ili jaknu preko.

Sa strukiranim blejzerom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franny (@frannfyne)

Jedna uniforma koju Parižanke ne prestaju da nose uključuje blejzer i farmerke. Da, oversize blejzeri su i dalje popularni, ali strukirani blejzeri deluju ženstvenije i vrlo su moderni.

S kožnom jaknom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Lepota pouzdane kožne jakne je u tome što može da funkcioniše sa nizom odevnih predmeta, uključujući i farmerke. Za tili čas možete kreirati moderan autfit poput Parižanki.

 

Look Studio/shutterstock.com