Kako da izgledate skupo 2024: Jednostavnije je nego što mislite

by | 1 februara, 2024
Kako da izgledate skupo 2024: Jednostavnije je nego što mislite; prelepa žena u elegantnom autfitu koji izgleda skupo

Ako se pitate kako da izgledate skupo 2024, znajte da ne morate potrošiti mnogo novca. Samo sledite trikove modnih influenserki.

Jedna od najčešćih dilema dama širom sveta jeste „kako da kreiram autfit koji izgleda skupo„. Istina je da ne morate mnogo da trošite na svoj stajling da bi izgledao luksuzno. I postoji čitav niz trikova koje možete upotrebiti da običan autfit pretvorite u fenomenalan. To može biti odabir odgovarajuće palete boja, stilizovanje ili pametno ulaganje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sylvie Mus (@sylviemus_)

Ako želite da izgledate skupo 2024, samo nastavite da skrolujete. Slede autfiti koji će obeležiti predstojeće proleće i leto, a koje je lako kopirati. A glavni moto je: „Što jednostavnije – to bolje!“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anouk Yve (@anoukyve)

Kako da izgledate skupo 2024. sa malo para

1. Kamel nijanse

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARILYN (@nlmarilyn)

Kamel nijanse još uvek dominiraju društvenim mrežama, i verovatno je to zbog sposobnosti ove neutralne nijanse da izgleda posebno uzvišeno. Od smeđe boje biskvita do peščano-bež, neki od načina na koje možete nositi ovu boju je kao osnova – kaput ili džemper u kombinaciji sa crnom i sivim teksasom. Ubacite krem ili bordo aksesoare (ili cipele) i dobićete savrše, luksuzan autfit.

Velika kožna torba

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marianne Smyth (@smythsisters)

Ekstra-velike torbe pojavile su se još pre dve godine i modne influenserke ih obožavaju. Međutim, ako ostavimo trendove na stranu, velika, kožna torba, uvek će izgledati luksuzno.

Što više kožnih komada

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Samantha Elise (@samanthaaelise)

Da, dobro ste pročitali. Od proleća do zime, koža (i njene veganske alternative) vrišti „novac“. Što je najbolje, pojedini komadi od veštačke kože izgledaju tako dobro da su postali omiljeni način modnih influenserki da postignu luksuzan izgled. Prelazna sezona je savršeno vreme za eksperimentisanje sa slojevima.

Boxy blejzer

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anouk Yve (@anoukyve)

Bez obzira na to da li ćete potrošiti 30 ili 300 evra na jedan, veliki, boxy blejzer, budite sigurni da ćete u njemu izgledati skupo. Uz plave farmerke ili mini haljinu, to je jedini komad koji instant postiže takav efekat.

YakobchukOlena/gettyimages.com