Najbolji jesenji autfit za kancelariju: Evo kako da uklopite 5 glavnih trendova u svoj poslovni izgled

by | septembar 18, 2022
jesenji autfit za kancelariju

Jesenji autfit za kancelariju i modni trendovi nisu nespojivi – naprotiv. Evo kako da uklopite u svoj poslovni dres kod 5 najznačajnijih modnih trendova za jesen 2022.

Ko je rekao da oblačenje za posao mora biti dosadno? Ova sezona stvorena je za dame koje grade karijeru jer postoji pregršt komada koji se mogu nositi i na posao, a i posle posla – naravno u različitim kombinacijama.

Ako vas čeka veliko spremanje garderobera, u njemu ostavite blejzere različitih modela, važno je samo da su dobro krojeni. Nosite strukirane pantalone i meke, velike torbe. Maksi suknje su takođe dobrodošle, a vraćaju se i pantalone širokih nogavica – uživajte u kombinovanju.

Članak se nastavlja posle reklama

Jesenji autfit za kancelariju i modni trendovi:

Jesenji trend #1: Pantalone sa visokim strukom

Pantalone visokog struka i širokih nogavica su apsolutni must have ove jeseni. Ukoliko su nude ili svetložutih/zemljanih tonova, lako ih je uklopiti uz gotovo svaku bluzu, ali je pravi pogodak kada uz njih obučete akcentiovani gornji deo. Odličan izbor je nabrana bluza, košulja sa upečatljivom kragnom ili kopčanjem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lida (@iliridakrasniqi)

Jesenji trend #2: Zvoncare

Još jedan hit jeseni 2022. su strukirani blejzeri i zvoncare. Ova dva komada izgledaju odlično ako se unesu u korporativni stil. Uz savršeno krojene komade dovoljne su bejzik majice u otvorenijim bojama i izgled je kompletan. Najbolje je što možete da ih kombinujete sa kožnim patikama ili ravnim cipelama.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leia Sfez (@leiasfez)

Jesenji trend #3: Predimenzionirana bela košulja

Ovo je još jedan komad koji je izuzetno popularan jeseni 2022, a možete lako da ga uklopite u svoj kancelarijski autfit. Poslovne pantalone, boyfrined košulja i džemper – spremni ste za izazovne dane rane jeseni u kojima će temperature jako varirati.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emma Hill (@emmahill)

Članak se nastavlja posle reklama

Jesenji trend #4: Maksi suknja

Suknje ovoga tipa glavni su komad u kolekcijama vrhunskih majstora mode. Odgovaraju mršavicama, ali i ženama širih bokova, pa ćete ih sigurno poželeti u svojoj jesenjoj kapsula garderobi. Iskombinujte ih sa belom košuljom ili sa crnom bluzom i jednoličnim cipelama i dobićete odličan poslovni autfit. Pripazite samo na dezen suknje, ne posežite sa za preterano jarkim bojama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ITALIAN WOMEN’S SKIRTS & DRESSES | FASHION 🇮🇹 (@lunaticamilano)

Članak se nastavlja posle reklama

Jesenji trend #5:  koža

Uklopiti Bakercore trend koji nalaže nošenje kože i nitni u poslovni svet uopšte nije lako. Ali ako volite da odajete utisak oštrine i samopouzdanja, postoje načini da nosite kožu na posao. Pre svega, zaboravite na kožne pantalone ili mini suknje, kao i na nitne. Komadi od kože moraju biti stilizovani i  prilagođeni dres kodu. Najbolja  opcija su kožni mantili, sakoi ili maksi plisirane suknje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Posh attitude (@posh.clothes.inspiration)