Nisu u modi: Ovakvi modeli suknji ne priliče ženstvenim damama

by | maj 20, 2023
nisu u modi

Ove suknje odaju utisak dame bez stila i nisu u modi već nekoliko sezona. Ne priliče vam i najbolja odluka je da ih se otarastite.

U prolećno-letnjoj sezoni 2023. godine, suknje su postale favorit elegantnih dama. Međutim, mnogi modeli su postali staromodni i izgledaju neukusno. Pogledajte u nastavku kakve suknje treba da konačno izbacite iz svog garderobera.

Nisu u modi: Ovakvi modeli suknji ne priliče ženstvenim damama

Plisirane mini suknje

Ne tako davno, sve poznate ličnosti nosile su kratke plisirane suknje sa širokim kaišem. Međutim, ovakvi modeli 2023. odaju utisak neukusa. Umesto njih, midi ili maxi plisirane suknje su modeli koji izgledaju ženstveno i elegantno u svakoj prilici. Ovakav stil možete nositi uz jednostavne majice, košulje ili bluze.

Članak se nastavlja posle reklama

Teksas mini suknje nisu u modi

Bez obzira na to što je teksas jedan od vodećih trendova ove sezone, to se ipak ne odnosi na mini suknje. Brzo su izgubile svoju ekskluzivnost, posebno jer nisu najudobnije za svakodnevne odevne kombinacije. Pored toga, izgledaju stilski samo na društvenim mrežama, ne i u stvarnom životu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako želite da izgledate spektakularno i da istovremeno imate moderan komad teksasa, bolji izbor su suknje od teksasa sa visokim strukom. Takav model će vas učiniti vitkijim i naglasiti bokove, a dobro se stilizuje sa bilo kojim odevnim komadima.

Karirane suknje

Karirani trend je bio veoma popularan pre nekoliko godina ali njegovo mesto zauzeli su drugi mali printovi koji izgledaju elegantnije. Takođe, modni stilisti su odavno dokazali da ovakva šara u predelu kukova i stomačića nije najbolje rešenje. Bolja opcija je monohromatski dezen asimetričnog dizajna jer će vizuelno izdužiti noge i naglasiti struk.

Članak se nastavlja posle reklama

Suknje sa dugmićima

Oko 2010-ih, suknje sa detaljima od dugmadi su bile najmoderniji model ali to vreme je prošlo i danas izgledaju staromodno. Takve suknje više podsećaju na dečje modele nego na suknje za dostojanstvene i ženstvene dame. Ove sezone su bolji izbor modeli bez detalja A-kroja koja naglašava prednosti vaše figure i savršeno prikriva nedostatke.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama
Miljana MomirovićAles_Utovko/GettyImagesPlus