“Tanga” džins: Da li biste ga nosili?

Ponekad nam se čini da su trendovi za 2021. godinu u najmanju ruku... smeli.

by | 7 aprila, 2021

Da li nas to pogled vara ili kao da su se vratile rane dve hiljadite, kada smo nosile farmerke toliko niskog struka da su ponekad izvirivale gaćice?

Uprkos tendencijama da nam 2021., barem kad je moda u pitanju, bude udobna, ponekad nam se čini da nam modni svet nudi sve samo ne komfor. Doduše, tokom prošle godine, usled pandemije koronavirusa, uglavnom smo nosili “oversized” odeću, trenerice i udobni donji veš, pa ne čudi što je većina nas željna i malo stilizovanijih i seksepilnijih odevnih komada.

Iako nemamo ništa protiv mini bikinija (ko voli, nek izvoli) i topova, jedan trend je i te kako otvoren za debatu: tanga džins, tj. tanga farmerke. Iako su i dalje u trendu farmerice dubokog struka, sada one uključuju izrez na kukovima, koji stvara utisak da nosimo tanga gaćice.

O čemu se radi, pogledajte u nastavku.

Tanga džins osvaja 2021.

Isprva, ovaj trend nas podseća na diskutabilna modna vremena i vraća nas u prošlost, tačnije na početak milenijuma. Sećate se i sami kako su 2000. bile moderne plitke pantalone i lanci na stomaku? Ovog puta, modni svet je doživeo nešto slično, ali opet drugačije.

Počnite jednostavno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel ward (@rachelward_e)


Rođak plitkih farmerica, ovaj stil, iako ima dubok struk, pokazuje i malo kože, naročito u predelu kukova.Zasad, tanga džins i ne izgleda tako loše zar ne? Idemo dalje!

Držite se osnove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Our Outfits a Day (@ouroutfitsaday)


Budući da su ovakve pantalone same po sebi sasvim dovoljne i i te kako ostavljaju utisak, ostatak kombinacije neka bude jednostavan i nećete pogrešiti niti ćete delovati napadno! (Pročitajte i… Najlakši način da budete u trendu? Izaberite teksas!)

Obucite se

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raquel Alysia (@_raquelalysia)


Iako ovaj par džinsa deluje vrlo seksepilno, oblačenjem jednostavnih komada odeće, kao što je džemper, dobijate “svakodnevni”, ali ipak seksi look.

Tanga suknje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E N I O L A (@eniolaabolarin)


Pored farmerica, kako to već i biva sa teksasom, postoje i tanga suknje od ovog materijala. Iskombinujte ovakvu suknju s topom i teksas jaknom za trendi letnji izgled.

Udobnost na prvom mestu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Cygan (@lifeofboheme)


Ukoliko volite udobnu odeću, ne brinite, jer teksas nije vaš jedini izbor kad je efekat tanga pantalona u pitanju. Dostupne su i pamučne pantalone s intimnim detaljem. E, ovo je već za hrabre.

Miks dva trenda


Ukoliko ne radite od kuće, te ste ponovo počeli da se oblačite poslovno, i u ovom modnom segmentu prisutan je tanga efekat. Pa dobro, nemojte baš poneti krop-top…

lepotaizdravlje.rsMisspap