Nova Replay kolekcija je omaž slavnom reperu

17/09/2019 in Moda
Nova Replay kolekcija je omaž slavnom reperu

Lepota i Zdravlje

Nova modna sezona u Replay-u dobila je muzičku podlogu, koja u individualni stilski ritam unosi snažnu kreativnu energiju i upečatljivi modni statment koji izdvaja iz mase. Replay Tribute je limitirana kolekcija, koja inspiraciju pronalazi u slavnim ikonama prošlosti koje i dalje nadahnjuju čitave generacije, a nakon odavanja počasti Nirvani, Replay je odabrao i jednog od najvećih repera i tekstopisaca moderne ere - Tupac Shakura.

Reč je o muzičaru koji je prodao 75 miliona ploča i danas važi za jednog od najuticajnijih repera svih vremena. Tupac se i dalje pamti po svojoj aktivističkoj borbi protiv zloupotrebe vlasti. On je svojom muzikom verodostojno prikazao svet u kome živimo sa svim njegovim dobrim, ali i lošim stranama.

Kolekcija Replay Tribute 2Pac vešto kombinuje uticaj muzičke umetnosti, ulične mode i sporta, kako bi stvorila odevne komade za muškarce i žene koji će na modni način 2Pac-ovu priču preneti dalje. Orginalni fotogradski sadržaj i poezija Tupac-a utkana je različitim tehnikama u Replay-evu kolekciju, što je sjajan početak nove modne sezone, koja počiva na reciklaži i inovaciji. Kako bi cela kolekcija bila što inovativnija, odevni komadi prožeti su metalnim umecima i zlatnim printom i detaljima.

Majice kratkih rukava u muškoj kolekciji ističu se nešto dužim rukavima, dok su u ženskoj kolekciji pored klasičnih majica prisutne i cropped verzije. Kolekcija nudi i teksas jaknu u crnoj boji za muškarce i od svetlog jeansa za žene, sa radom na leđima u 4 nijanse.

Cela kolekcija zaokružena je patikama u crnoj, belij i srebrnoj boji, koje se savršeno uklapaju u ulični stil. Ovu kolekciju već sada možete pronaći u svim Replay radnjama.

Foto: PR

Rihanna opet postavlja trendove: Savage x Fenty revija u stilu Victoria’s Secret Fashion Showa!

Redakcija

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading