Ove jeseni nosimo klasične komade, a košulje su osnova svakog dobrog outfita

by | avgust 26, 2019

Iako se čini da je leto prošlo prilično brzo, jesen je već pred vratima i polako je vreme da preuredimo svoje garderobere i pripremimo omiljene komade za sklapanje jesenjih outfita. Ove jeseni fokus će uglavnom biti na klasičnim komadima i basic outfitima, a jedan od glavnih odevnih komada, koji će svaki outfit učiniti nešto ozbiljnijim je klasična košulja.

@camilacoelho

Bez obzira na vaš stil odevanja, klasična, jednostavna košulja nešto je što se u vašem garderoberu mora naći. Reč je o odevnom komadu koji se savršeno nosi u svakoj prilici. Bilo da je reč o casual outfitu, kada je kombinujete sa omiljenim farmericama i gležnjačama, ili pak o poslovnoj kombinaciji, koja zahteva nešto ozbiljniji dress code.

@brittanyxavier

Ako želite da razbijete ozbiljnost vašeg outfita, odaberite košulju za broj veću, kako bi oversize momenat vašem looku dao dozu ležernosti i elegancije istovremeno,

Iako košulje važe za prilično jednostavan modni komad, upravo ta jednostavnost daje im i mogućnost transformacije, uz adekvatan odabir torbe i cipela.

@leoninehanne

Ove jeseni pored klasične bele, nose se košulje u bojama, pa odaberite komade, s kojima ćete i jednostavnu kombinaciju pretvoriti u chic, zapažen look.

Foto: @negin_mirsalehi

Farmerice iz 80-ih su omiljeni model ove jeseni

Tagovi:

top