Zimske farmerice: Najpopularniji modeli za zimu 2022/2023 prema svetskim dizajnerima!

by | novembar 20, 2022
Zimske farmerice

Zimske farmerice ove godine prate najnovije trendove, a koji su najpopularniji modeli, saznajte u nastavku.

Svake godine u ženskoj garderobi se pojavljuju novi modeli farmerki: dizajneri nastavljaju da eksperimentišu sa bojama, printovima i stilovima. Koji će teksas uskoro biti na vrhuncu popularnosti? Pripremamo se za sledeću sezonu unapred uzimajući u obzir aktuelne trendove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TENA KNEZOVIĆ (@herbytena)

Članak se nastavlja posle reklama

Zimske farmerice za sezonu 2022/2023

Izrezane farmerke ravnog kroja

Skraćeni ravni modeli bez nepotrebnog dekora i poderotina ostaju na listi modnih trendova mnogo sezona zaredom. Ovo je svestrana i praktična opcija koja vam omogućava da kreirate opušteni svakodnevni izgled. Ako razmišljate o urbanoj odeći, odgovaraće i pripijeni i opušteniji stilovi. Farmerice su odlično rešenje za otelotvorenje modnih fantazija.

Vrećaste zimske farmerice

Ogromne farmerke mogu biti visokog ili srednjeg struka. Glavna stvar je da se dobro uklapaju u figuru i pomažu u stvaranju modernog looka za svaku priliku. U sezoni jesen/zima, dizajneri nam nude širok izbor teksasa.

Članak se nastavlja posle reklama

Izaberite bilo koju opciju: skraćene culottes, elegantne palazzoe ili labave farmerke. Ovo je idealno za svaku figuru – labavi modeli su pogodni čak i za devojke sa zakrivljenim bokovima.

Članak se nastavlja posle reklama

Zvoncare

Modni dizajneri su i dalje nostalgični za 70-im. Ženstveni i moderni, ovi modeli se vraćaju u modu. Relevantne su farmerke bilo koje dužine. Širenje može početi od sredine butine, od kolena ili iznad.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj teksas pomaže da figura vizuelno deluje vitkije. Odlična opcija za romantičnu odeću: raširene farmerke dobro idu uz lagane bluze i jakne.

Sirove ivice

Farmerke sa sirovom ivicom dodaju začin i dašak ležernosti odeći. Pored toga, popularan će biti uvijeni teksas, koji će postati širi i kontrastniji.

Članak se nastavlja posle reklama

Podvrnuti teksas se nalazi u skoro svim ravnim i uskim modelima. Stoga, ako želite da ostanete u trendu, samo napravite široki rub na farmerkama: ova tehnika će naglasiti graciozne gležnjeve i učiniti izgled ženstvenijim.

Zimske farmerice i originalne nijanse

Članak se nastavlja posle reklama

U novoj sezoni, teksas će postati manje dosadan: pojaviće se svetle boje i otisci. Modni dizajneri su predstavili roze, ljubičaste, boju mente, breskve, bež farmerke. Ove boje možete nositi i leti i u hladnoj sezoni. Ultr moderan model su farmerke u dve boje, kod kojih je jedna nogavica obojena u crno, a druga u sivo.

Etikete, crteži i otisci

Druga opcija za nečuvene modne ljubitelje su zanimljivi modeli napravljeni tehnikom pačvorka. U jednoj stvari, nekoliko nijansi tkanine može se kombinovati odjednom. Patchvork farmerke se najbolje kombinuju sa jednostavnim čvrstim vrhom: košulja, rolka ili majica.

Članak se nastavlja posle reklama

Farmerke sa raznim etiketama i otiscima i dalje su popularne. Prorezi sa strane su postali dodatni akcenat — izgledaju provokativno i smelo, omogućavajući vam da skrenete pažnju na svetle cipele.

Ako tražite originalan model, pogledajte teksas sa trendi tye-dye printom, animalističkim ili apstraktnim uzorkom. Kontrastna ćelija i geometrija su takođe relevantni. Farmerke sa neobičnim uzorkom pomoći će u stvaranju spektakularne dnevne ili večernje odeće.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Lepota i zdravljePeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; NeonShot/iStock/Getty Images Plus via Getty Images