Da li nam omiljeni parfem zaista pristaje? Ova 4 znaka će to otkriti!

by | oktobar 20, 2022
Da li nam omiljeni parfem zaista pristaje

Bez obzira koliko ga volimo, veoma je važno znati da li nam omiljeni parfem zaista pristaje.   Da bismo vam olakšali, nudimo iscrpnu listu kriterijuma koji će vam pomoći da prepoznate „svoj“ parfem.

Parfem je svetao detalj celog looka, koji treba organski kombinovati sa karakterom i stilom pojedinca. Ako ste se zaista zaljubili u neki miris, veća je verovatnoća da će on završiti na vašoj polici. Ali da li ćete ga koristiti u budućnosti je drugo pitanje. Možda postoji mnogo mirisa, ali oni koji vam najviše odgovaraju obično je samo nekoliko. Kako odabrati najbolje od najboljih?

Znakovi koji pokazuju da li nam omiljeni parfem zaista pristaje

Osećate se euforično svaki put kada nanesete miris

Najverovatnije to neće biti samo moderan miris, već miris koji u vama izaziva eksploziju emocija. Možda će vam vratiti topla sećanja ili, obrnuto, jasno staviti do znanja da od ovog trenutka otvarate novu stranicu u svom životu. Jednostavno rečeno, trebalo bi da snažno odjekne u vašoj duši.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Da li nam omiljeni parfem zaista pristaje- jedva osećamo miris

Siguran znak dobro odabranog mirisa je rastvaranje njegovog mirisa u našoj koži. U ovom slučaju, kada nanesete parfem na kožu, brzo prestajete da ga osećate – on se bukvalno spaja sa vama, stvarajući savršenu kombinaciju. Ako se to dogodi, znajte da se odabir pravi.

Da li je parfem original: 5 znakova koji ukazuju na kopiju!

Članak se nastavlja posle reklama

Dobijate komplimente od ljudi

Treći znak su komplimenti. Često se dešava da, ako ljudi osete mirise koji im se zaista dopadaju, ne mogu da odole toplim rečima i laskavim komentarima. Ili kada je kombinacija arome i imidža osobe toliko harmonična da nije moguće ne dati kompliment. Zapamtite: ako ste odabrali pravi parfem, sigurno nećete ostati neprimećeni.

Trendovi

Vodite se onim što volite, a ne prolaznim modnim trendovima. Samo vi sami možete da osetite svoje emocije, što znači da tako intiman trenutak kao što je izbor parfema ne treba da bude podložan bilo kakvim spolja nametnutim trendovima. Slobodno pratite svoja unutrašnja osećanja i intuiciju – neće vas prevariti.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Lepota i zdravljevadimguzhva/iStock/Getty Images Plus via Getty Images