Idealan mirisni duo: Parfemi za njega i nju koji se prosto savršeno uklapaju

by | oktobar 3, 2022
Idealan mirisni duo

Idealan mirisni duo- parfemi za njega i nju koji se savršeno slažu nije tako teško pronaći. A mi vam u nastavku predstavljamo naše favorite!

Sezona darivanja nam uskoro stiže, a očigledan izbor, kada je poklon za partnera u pitanju, definitivno je parfem. A zašto ove godine ne biste malo začinili celu stvar i nabavili parfem koji se idealno slaže sa vašim? Ovo je ujedno i savršen izgovor da i sebe obradujete novim mirisom. Evo o čemu se radi.

Idealan mirisni duo

Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP and Tiffany & Love For Him EDT

Članak se nastavlja posle reklama

Kompanija Tiffany & Co. je tek od nedavno zagazila u svet lepote, a njihovi parfemi su, najblaže rečeno, postigli potpuni uspeh. Što se tiče najnovijih mirisa, Tiffany & Love For Her EDP i For Him EDT- oba mirišu na klasiku sa preokretom. For Her EDP sadrži note kao što su plavi bosiljak, grejpfrut i neroli; dok For Him pokazuje note kao što su kleka-čempres, đumbir, mandarina i kardamom. Plava sekvoja je drvena nota koja izaziva ozbiljnu zavisnost, a ujedno je i zajednička nota koja povezuje dva mirisa.

Idealan mirisni duo- Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme Extrait EDP & Amyris Homme Extrait EDT

Sve što kreira parfimer Maison Francis Kurkdijan je neverovatno nezaboravno (setite se Narciso Rodriguez For Her i Elizabeth Arden Green Tea), a asortiman Amirys njegove istoimene etikete se ne razlikuje. I Amirys Femme Extrait i Amirys Homme Extrait sadrže note karipskog amirisa (svetlo drvo) i firentinskog irisa, ali oni mirišu izuzetno jedinstveno kada se uporede. Amirys Femme Extrait sadrži dodatke drvenog ambera i apsoluta egipatskog jasmina koji miriše neverovatno elegantno kada se spoje; dok Amirys Homme Extrait spaja brazilske tonka mahune i cimet da bi izgradio nesumnjivo seksi karakter.

Članak se nastavlja posle reklama

Emporio Armani Because It’s You EDP and Stronger For You EDT

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon uspeha She EDP i He EDT pre više od 20 godina dolazi Because It’s You EDP & Stronger For You EDT, novi njegov i njeniparfem koji predstavlja simbol međusobnog postojanja. Because It’s You EDP je delikatnog, ali strastvenog karaktera, sa sočnim notama maline, nerolija, vanile i mošusa. S druge strane, Stronger For You EDT predstavlja muževniji eho ovog mirisa, sa notama kardamoma, ružičastog bibera, listova ljubičice, kestena obloženog mirisom šećera i dimljene vanile.

Omiljeni parfemi poznatih dama: Evo kako mirišu zvezde ovih dana

Članak se nastavlja posle reklama

Jean Paul Gaultier La Belle EDP and Le Beau EDT

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj duo je zaista kolekcionarski san, od predivno dizajnirane bočice do tečnog blaga koje se nalazi unutra. Oba mirisa su jednako senzualna, a začuđujuće, sastoje se od skormne liste aroma. La Belle se sastoji od biserne, orijentalne vanile i vetivera, dok La Beau Edt kombinuje arome kokosa, bergamota i dipterik odorate (tonka mahune).

Idealan mirisni duo- Prada La Femme Watersplash and L’Homme Watersplash

Članak se nastavlja posle reklama

Nema greške kada biramo mirise koje svi vole, kao što su  ljiljan, magnolija i plumerija, a sve to sadrži La Femme Watersplash. S druge strane, idealan par ovom parfemu svakako je L’Homme WaterSPlash, koji dolazi s notama kedra, đumbira i nerolija. Da bi se ova dva mirisa vezala, dodata je aroma mandarine i sandalovine- što ih čini idealnim parfemima za svaki dan.

9dreamstudio/iStock/Getty Images Plus via Getty Images