Iskustvo otvorenog braka poznatih: Jada Pinket Smith i Will Smith

by | jul 13, 2022
Jada Pinket Smith i Will Smith

Jada Pinket Smith i Will Smith su i dalje u fokusu pažnje, a ovog puta zbog otvorenog braka…

Iako je prošlo četiri meseca od skandala na dodeli Oskara, kada je glumac Will Smith udario šamar komičaru Chrisu Rocku, pošto je izvređao njegovu suprugu Jadu, ovaj bračni par je i dalje u centru pažnje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Will Smith (@willsmith)


Ipak, fokus nije na samom skandalu, već na celom odnosu koji ove dve poznate ličnosti imaju.

Jada Pinket Smith i Will Smith

Porodica Willa Smitha oduvek je privlačila pažnju. Njegov sin je otvoreno pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji, a Jada i njihova ćerka u svojoj TV emisiji često razgovaraju o brojnim seksualnim tabuima.

Jada i Will poznaju se od 1990. godine, kada je ona imala svega 19, a on 22. Nakon pet godina prijateljstva, počeli su i da se zabavljaju. Nakon što je Jada zatrudnela, Will ju je zaprosio i oni su od tada u braku, koji je veoma nekonvencionalan.

Naime, od samog početka, Jada je otvoreno pričala o svojim ljubavnim aferama, dok je Will na sve načine pokušavao da izbegne ovu temu. Sama glumica je mnogo puta izjavila da ne vidi smisao u braku, pa se samim tim odlučila da sa Willom ima otvoren odnos. Ona smatra da je lična sloboda važnija od nekog potpisa na papiru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)


– Dali smo jedno drugome slobodu, verujući da svako treba da pronađe svoj put. Običan brak je kao zatvor. Ne savetujem nikome da ide našim putem. Ali činjenica da smo jedno drugom dali slobodu i bezuslovnu podršku, za mene je definicija najviše ljubavi , objasnio je Smith u jednom intervjuu.

Otvoren brak ili ipak ne?

Od 2016. godine, supružnici žive odvojeno, a Jada ima još jednog muškarca u svom životu. Prethodno, glumica je imala romansu sa reperom Augustom Alsinom koji o tom odnosu trenutno piše, u knjizi koja će uskoro biti objavljena.

Sa druge strane, Will dosad, barem što znamo, nije baš bio toliko otvoren za odnose, osim sa Jadeom. Čak su i njihovi bliski prijatelji izjavili da glumac ne zna kako da kombinuje karijeru, porodični život i romanse sa strane. On je to i sam priznao u jednom intervjuu.

Imao sam simpatije tokom snimanja filmova ali nikada nisam ništa preduzeo, priznao je Will, osvrćući se na rad sa Halle Berry i Evom Mendes.

Takođe, priznao je da je kao tinejdžer sanjao harem devojaka, ali je to u stvarnom životu mnogo teže postići.

Nakon Oskara…

Nakon skandala na dodeli Oskara (posle čega je Will suspendovan i na neodređeno sprečen da učetvuje u filmskim ostvarenjima), fanovi i paparaci počeli su još pažljivije da prate lični život Smitha. Svi su se pitali u kome će Will potražiti utehu.

Međutim, dok je Jada nastavila da ide sama na društvene događaje,njen muž je iznenada otišao u Indiju. Ispostavilo se da glumac svoje slobodno vreme uopšte ne provodi u društvu mladih atraktivnih žena. Umesto toga, odlazi kod duhovnog vođe Sadgurua u potrazi za srećom i stabilnošću. Sam guru kaže da je Smith primer osobe koja, čak i uz slavu i neograničene finansijske mogućnosti, nikako ne može da pronađe duševni mir i ravnotežu.

Šta mislite o otvorenom braku?

Loading ... Loading ...
lepotaizdravlje.rsMike Coppola / Staff via Getty Images Entertainment