Jennifer Lopez lansirala kremu za guzu, a evo o čemu se zapravo radi

by | jul 31, 2022
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez lansirala kremu za guzu i time pokrenula brojna pitanja. Mi smo pokušali da odgovorimo na neka od njih.

Danas, kako je na prvo mesto isplivao trend prirodne lepote i oblina, tako je zadnjica sve više na ceni. A raskošnu pozadina, kao popularni fenomen, donela nam je Jennifer Lopez, jer je, između ostalog, upravo zadnjica njen zaštitni znak.

Jennifer Lopez lansirala kremu za guzu

Pored brojnih talenata, kao što je pevanje, plesanje i gluma, Jennifer je, kao njene brojne poznate koleginice, postala i vlasnica bjuti brenda. I bez sumnje, J.Lo Beauty je postao jedan od najprodavanijih brendova u svetu lepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


A sada, Jenn je odlučila da ode korak dalje, te je lansirala kremu za zadnjicu. Njen tim je oko godinu dana radio na formuli, a u proizvodu se, između ostalog nalaze i ekstrakt semena biljke guarane. Cilj ove kreme je mnogostruk: zatezanje kože zadnjice, smanjenje strija, poboljšanje mikrocirkulacije i smanjenje celulita.

Nije tajna da verujem da je naše telo naš hram koji nas vodi kroz različite periode života i za nas radi sjajne stvari. Ipak, mi ga neretko zapostavljamo. Cilj mi je bio da stvorim proizvod koji će da smanji sve probleme s kojima se svi suočavamo, rekla je Lopezova i dodala da se ova krema može koristiti i na drugim delovima tela.

Ja je lično koristim i za zadnjicu, ali i butine, stomak pa čak i na rukama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Inače, Jenn je ovu kremu lansirala na svoj 53. rođendan.

Lepota i zdravljeMomodu Mansaray / Staff via Getty Entertainment