Kako su se negovale junakinje serije „Seks i grad“: Omiljena kozmetika Carrie i ostatka družine

by | septembar 6, 2022
Kako su se negovale junakinje serije Seks i grad

Otkrivamo kako su se negovale junakinje serije „Seks i grad“!

Ovu legendarnu seriju možete gledati beskonačno i svaki put pronaći nešto novo za sebe. I dok je nastavak serije „And Just Like That“ naišao na podeljena mišljenja, originalnu seriju su svi obožavali. A mi smo pronašli su nekoliko obaveznih preparata u kozmetičkim torbicama i pretincima glavnih heroina.

Kako su se negovale junakninje serije „Seks i grad“

Carrie Bradshaw

Kako su se negovale junakinje serije Seks i grad

Sećate se epizode ​​kada je Carrie počela da premešta svoje stvari u stan gospodina Zverke? Naravno, kozmetiku je prvu prenela u novi stan. Jednog dana, gospodin Zverka je otvorio toaletni ormarić (koji je donedavno bio potpuno prazan!) i otkrio da se Carrie već preselila. Primetili smo da je u stan svog dečka donela čuveni najprodavaniji brend Clinique – hidratantni i zaštitni losion za lice Dramatically Different Moisturizing Lotion!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julieta (@pensamientosdejulieta)


Sa druge strane, u njenom kupatilu neki brendovi su prilično prepoznatljivi. Na primer, na stolu se mogu videti četvorobojne MAC senke i Bobby Brown četke, Kiehl’s losion za skidanje šminke.

Samantha


Jedan od vrhunaca „Seksa i grada“ koji se odnosi na Samantu Johnes i njenu rutinu nege kože jeste poseta kozmetičarki uoči predstavljanja Carriene knjige. Samantha je dobila hemijski piling koji joj je ostavio plikove na licu. Umirila je iritiranu kožu kremom od 8 sati Elizabeth Arden; može se videti u kadru kada Samanta razgovara sa prijateljicom telefonom.

Kako su se negovale junakinje serije „Seks i grad“- Miranda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Arruga (@cool50s)


Miranda nema toliko kozmetike: samo pet proizvoda. Među njima je jasno vidljiva tegla vazelina i Johnson’s Baby Body Butter. Takav spartanski set nije iznenađujući: prvo, Miranda, za razliku od svojih prijatelja, ne troši mnogo vremena na brigu o sebi, a drugo, ona je prva postala majka.

Ipak, Mirandin omiljeni proizvod svakako je Kiehl’s krema za ruke. Stajao je na noćnom ormariću pored mirišljavih sveća.

Kako su se negovale junakinje serije „Seks i grad“- Charlotte

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @therap_ish


Unutrašnjost kupatila je dizajnirano u jednoj boji, ni o kakvom neredu ne može biti govora! Charlotte odmah nakon korišćenja preparata stavlja ih na svoje mesto Kozmetički brendovi uključuju Kiehl’s i Origins.

Kako su se negovale junakinje serije Seks i grad

Printscreen; Evan Agostini / Staff via Getty Entertainment