Sarah Hyland na venčanju nosila viralni mejkap trend! Evo o čemu se radi!

by | septembar 8, 2022
sarah hyland

Sarah Hyland, zvezda serije „Moderna porodica“ nedavno se udala, a za mejkap izabrala je najnoviji viralni trend. 

Dan kada kažemo „sudobonosno da“ tokom veridbe, za većinu dama, dan je i kada počnu višemesečne pripreme za venčanje. Do poslednjeg dana, mlade maštaju o tome kako će sve izgledati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dendoll (@dendoll)


Za Sarahu Hyland, ovaj san se ostvario nedavno, kada se zvanično udala za dugogodišnjeg dečka, Wellsa Adamsa. Ceremonija je održana u Kaliforniji, a Sarah je nosila venčanicu Vere Wang. Ipak, ono što je posebnu pažnju privuklo bila je njena šminka.

Sarah Hyland na venčanju

Naime, Sarahu je šminkao Denika Bedrossian, čuvena umetnica, a cilj je bio da stvori glamurozan, ali suptilan look. Ona je inspiraciju dobila preko TikToka.

-Na venčanju, Sarah je nosila glamurozan, delikatan i romantičan mejkap. Želeli smo da iskoristimo ružičaste i crvenkaste tonove i da stvorimo vanvremenski look, rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dendoll (@dendoll)


Stoga, u potrazi za savršenom inspiracijom, Denika je konsultovala društvene mreže. Na očima je koristio dve verzije svetlucavih senki uz mat finiš. Na usnama glumica je nosila mat karmin ružičastih tonova.

Svetlucava šminka i ružičasti tonovi trend su u šminkanju koje je doneo upravo TikTok. Stoga, ukoliko planirate svoj veliki dan, za inspiraciju obavezno proverite društvene mreže.

 

 

Lepota i zdravljeDia Dipasupil / Staff via Getty Entertainment

Tagovi: