Trend obrijanih obrva već prigrlile neke zvezde, a da li ćete i vi?

by | oktobar 23, 2022
Trend obrijanih obrva

Trend obrijanih obrva je najnoviji u nizu kada je nega ovog dela lica u pitanju. A evo i koje poznate dame su ga rado odmah i prigrlile!

Volimo da mislimo da smo dosad uspeli da pretpostavimo koji će to modni i beauty trendovi biti popularni tokom predstojećih sezona. A posebno smo ponosni na našu sposobnost da predvidimo trendove obrva za 2022. godinu – prognozirali smo porast popularnosti izbeljenih obrva.

Međutim, ono što nismo predvideli jeste da će Doja Cat obrijati svoje obrve i to na Instagramu uživo. I, iako ste možda uvereni da je ovo bio izolovan incident, pogrešili biste.

Jodie Turner-Smit je obrijala obrve u martu, a model Amelia Grey (poznata i kao najstarija ćerka zvezde „Pravih domaćica sa Beverli Hilsa“ Lize Rine) obrijala je obrve za nedavno fotografisanje sa“ Intervju Magazinom“.

Trend obrijanih obrva osvaja svet

Grey je nekoliko meseci prolazila period između izbeljenih obrva i njenih prirodnih debelih crnih lookova, ali je priznala preko TikTok-a da je stvarno želela da ih obrije.

„Sviđa mi se“, vrisnula je na snimku dok je milovala svoje novo ćelavo lice. “Baby glatko.”

@interviewmag #AmeliaGray takes it to the next level for us. Shoot coming soon to the pages of #InterviewMagazine ♬ original sound – Interview Magazine

Željni ste da krenete stopama bogatih i slavnih? Trend obrijanih obrva je iznenađujuće lak za održavanje.

Predlažemo da sledite savete profesionalaca koji su pomogli Grey da se reši svojih obrva i da uzmete u ruke kremu za brijanje i mušku britvu.

Muški brijači obično su oštriji od ženskih i namenjeni su za upotrebu na licu (plus, mnogo su jeftiniji). Većina ima najmanje 4-5 oštrica, ugrađena maziva i hidratantna sredstva, koji takođe pomažu da se promoviše glatko brijanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@armiidam)

Novi trend – izblajhane obrve isprobala i Kejti Peri

Lepota i zdravljehttps://i.pinimg.com/