Dnevni horoskop za 11.2.2012. godine

by | februar 11, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Na poslu su izvesne manje finansijske poteškoće. Imaćete problem oko naplate svojih usluga.Ukoliko niste već raskinuli vezu, kriza će biti prisutna do sutra. Razgovor sa partnerom.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Danas možete doći do neverovatnih saznanja koja su bitna za vašu karijeru. Finansije su promenljive. U porodici je dobra atmosfera. Očekujte lepe vesti koje će biti u interesu svih ukućana.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Na poslu je stabilno. Nakon manjih prepreka, predstoji vam manji dobitak. Postoji mogućnost da vas prijatelj pozove i predloži nešto zanimljivo. Deca će danas biti sklona povredama.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas ćete biti okupirani porodicom želeći da nadoknadite ono što ste propustili poslednjih dana. Finansijski ste konačno u mogućnosti i da drugima pomognete. Očekujte goste.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Na poslu očekujte povoljna dešavanja. Susret sa mlađom ženskom osobom će vam doneti i manju zaradu. Da bi ste razrešili nesuglasice sa partnerom, neophodno je porazgovarate.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Nakon izdataka, naredna dva dana očekujte priliv novca preko privatnog posla. Od prijatelja ćete dobiti zanimljive informacije o nekome ko vam se dopada. Odluka je na vama. Zdravlje solidno.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Posao vam danas neće biti toliko važan. Kad ste opušteni onda sve lakše završavate. Iako ste juče burno reagovali prema partneru, danas ćete biti spremniji na kompromis.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Predstoji vam kraći put. Imaćete priliku da završite nešto što ste dugo odlagali zbog niza okolnosti.Sve će proći dobro, ne brinite. Finansijska situacija nije stabilna.Veći su vam rashodi od prihoda.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Danas je moguć povratak bliskog člana porodice sa puta. Porodično okupljanje će vam posebno prijati.Predstoje vam i lepa dešavanja na ljubavnom planu.Tokom izlaska očekujte novo poznanstvo.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Nije povoljan dan za donošenje poslovnih odluka, pogotovo ako je to povezano sa prijateljima. Sačekajte početak naredne nedelje. Finansije solidne.Partner će dobiti solidnu svotu novca.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Na poslu nećete biti posebno ažurni jer niste ni dovoljno motivisani. Manji dobitak. Glas od ženske osobe koja je u krugu vaših prijatelja će vas jako obradovati.Uskoro očekujte i susret.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Prihvatite poziv koji ste dobili, ali pripremite se i za kraći put. Zarada može biti solidna što je za vas samo trenutno rešenje. U ljubavi je promenljivo. Partnerovo raspoloženje je promenljivo.

Tagovi: