Irkinja favorit na izboru za mis univerzuma

by | avgust 23, 2010

Na osnovu kvota koje je objavila poznata engleska kladionica „Paddy Power“, najveći favorit za pobedu na takmičenju za mis univerzuma, koje se večeras održava u Las Vegasu, jeste predstavnica Irske Rozana Pursel (kvota 5), a i dalje se odlično kotiraju i predstavnice Filipina i Meksika.

Rozana Pursel

Irkinja Rozana Pursel, koja je rođena 1991, do pre desetak dana nije bila ni u najužem krugu favorita, ali su njene šanse za pobedu drastično skočile u poslednjih nekoliko dana. Rozana studira političke nauke u Dablinu, a zanimljivo je da je njena porodica vlasnik jedne od najpoznatijih ergela u Irskoj.

Predstavnica Srbije Lidija Kocić se nalazi pri samom začelju sa kvotom 150, međutim, naša predstavnica je optimista uoči takmičenja koje se održava u hotelu „Mandalay Bay Resorts & Casino“.

 

– Ovde me svi jako vole, samo je prepreka politika. Vidim po komentarima da imam dobre šanse, nadam se nekoj tituli, pa ćemo videti. Pozivam publiku da do finala glasa za mene preko sajta mis univerzum i zahvaljujem se svima na podršci – ispričala je Lidija za „Blic“. 

Trka za krunu
1. Rozana Pursel IRSKA kvota 5
2. Venus Raj FILIPINI – 6
3. Himena Navarete MEKSIKO – 7
4. Rima Fakih SAD – 9
5. Irina Antonenko RUSIJA – 9
6. Marelisa Gibson VENECUELA – 14
7. Natalia Navaro KOLUMBIJA – 14
8. Malika Menard FRANCUSKA – 14
9. Kori Sandioriva INDONEZIJA – 16
10. Mihaela Savić ŠVEDSKA – 16
25. Ana Prelević GRČKA – 33
26. Lana Obad HRVATSKA – 33
78. Lidija Kocić SRBIJA – 150
80. Marika Savšek SLOVENIJA – 150


Tagovi: