Najpopularnija parfemska ulja u 2024: Traju mnogo duže od parfema

by | jun 13, 2024
Najpopularnija parfemska ulja u 2024: Traju mnogo duže od parfema

Jeste li bili u prilici da isprobate parfemska ulja? Ako niste, krajnje je vreme da to uradite. Isprobajte neko od najpopularnijih miridsnih ulja u 2024.  

Kada se spomene parfem, većina ljudi pomisli na parfemsku vodu ili miris u spreju. Manji broj pomisli na parfemska ulja. Za razliku od parfemskih i toaletnih voda, koje sadrže miris na bazi alkohola, mirisna ulja sadrže miris u onome što se naziva noseće ulje.

Veoma su koncentrisana i nanose se direktno na kožu, obično preko plastične loptice koja se nalazi na vrhu flašice. Mirisna ulja su postojanija od parfema, miris mnogo duže traje, a bočice su manje i ne zauimaju mnogo prostora u torbi ili neseseru. A u nastavku ćete videti koja su to parfemska ulja najpopularnija u ovoj godini.

Članak se nastavlja posle reklama

Parfemska ulja koja su opčinila svet

1. Najbolje ulje za dan: Byredo Blanche L’Huile Parfum

 

Ovo mirisno ulje je izuzetno snažno i dovoljna je bukvalno kap. Stavite je na pulsne tačke, isto kao i parfem. Mirisaćete ceo dan. Sofisticirani miris pogodan je za sve prilike, s njim ne možete pogrešiti. Ključne note: aldehid, ruža, mošus, sandalovina i božur.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oscar & Wild (@oscarandwild)

Ako tražite parfemsko ulje koje će vas pratiti u noćnom izlasku, onda je to Lumira No352. Miris je malo tradicionalniji, možda više muški, idealan za sve one koji vole uniseks parfeme.  Note kože, kedrovine, mlevenih začina, mošusa, lavande i još mnogo toga deluju u harmoniji da stvore mošusni, senzualni miris sa prizvukom slatkoće koja oživljava kada se slegne u kožu.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Najbolje cvetno ulje: Plur Missing Person Fragrance Oil

Ako niste upoznati sa ovim parfemom koji je opčinio svet, to je cvetni mošus koji podseća na dugotrajni miris kože. Intimno je poznat i sadrži mešavinu mošusa, jasmina, cveta nerolija, cveta narandže, sandalovine i još mnogo toga, što stvara romantičan, ali nosiv miris. Sama formula sadrži jasmin identičan prirodi, održiviju alternativu pravom jasminu, kao i sandalovinu iz održivog izvora. Ulje je lagano, nemasno i dobro se zadržava na koži.

Članak se nastavlja posle reklama
Stanislav71/shutterstock.com