Kokos je novi trendi miris – evo najboljih predloga

by | avgust 11, 2023
parfemi sa mirisom kokosa

Ako ste u potrazi za savršenim parfemom ovog leta, onda su parfemi sa mirisom kokosa prava prilika za vas. Evo koji parfemi su najpopularniji.

Zašto su parfemi sa mirisom kokosa tako posebni?

Miris kokosa je svestran jer postoji nekoliko različitih vrsta (zeleni, kremasti, plažni i slatki), a miris može varirati u velikoj meri u zavisnosti od toga koja vrsta kokosa se koristi (kokos, mleko ili kokosova voda). Ako niste nikada razmišljali o kokosovim parfemima, krajnje je vreme da to učinite. Evo koji parfemi su u trendu.

Mediderm® MP spray

Toaletna voda „Vacation“

Kako miriše: On sadrži u sebi visoke note kokosove vode i kokosovog mleka i pružiće vam osvežavajući miris nostalgične bezbrižnosti. Ovaj miris je inspirisan najprodavanijim kremama za sunčanje i otelotvoruje letnje vibracije pored bazena.

Mirisne note: Toaletna voda ima dodatne note esencija petitgraina, banane, ananasa i morske soli. Iako on podseća na leto, zahvaljujući cvetu bergamota i solarnom mošusu, pogodno ga je nositi i tokom cele godine.

Parfemi sa mirisom kokosa: The 7 Virtues Coconut Sun

Kako miriše: Najnoviji miris The 7 Virtues je poput nanošenja sloja kremaste kreme za sunčanje. Ova formula je polu dugotrajna i veganska, a takođe je ima i dodatan plus za sertifikovanu eko ambalažu.

Mirisne note: Ovaj parfem sadrži osvežavajuću kokosovu vodu, gurmansku vaniliju i frangipan (plumeriju). Blago slatki miris dobijen je zbog mešanja sa svežim citrusnim notama i oštrom morskom soli, a zadržava se na koži tokom celog dana.

Tom Ford Soleil Blanc

Kako miriše: Ovaj parfem ima izuzetno sofisticirani miris. Najbolje se kombinuje uz stil luksuza stoga nemojte štediti na elegantnom modnom odabiru.

Mirisne note: Parfem sadrži gurmanske note orašastih pistacija i ljutog ružičastog bibera, a potom se one smenjuju sa opojnim mirisima belih cvetova poput tuberoze i jasmina. Miris je zasnovan na kokosovom mleku i vaniliji u prahu.

Da li ste spremni za mirisnu avanturu? Odaberite omiljeni parfem i uživajte u mirisima leta.

Maryviolet/GettyImagesPlus