Rijana i Kejti Peri lansiraju svoje mejk ap linije

by | februar 22, 2017

Obožavaoci Rijane i Kejti Peri dobro znaju da od svojih omiljenih zvezda mogu da očekuju neočekivano. Ovoga puta nisu promenile boju kose, niti imale ekstravagantan nastup, već su se potrudile da žene širom sveta obraduju svojim kolekcijama šminke. Vrlo uskoro u parfimerijama će se naći njihove specijalne mejk-ap linije.

Foto: Guliver/Getty Images

U saradnji sa beauty brendom CoverGirl, Kejti Peri potpisuje novu mejk ap liniju „Katy Kat“, inspirisanu morem i sirenama. Godinama je bila njihovo zaštitno lice, a ovo je druga saradanja na lansiranju zajedničkih proizvoda šminke. Kolekcija će sadržati 4 ajlajnera (2 izlaze na proleće, 2 na leto), 4 karmina i 2 kompleta senki i hajlajtera. „Kolekcija je zabavna i živopisna, zbog mnogo vedrih boja. Sirena Arijel će biti ljubomorna kad vidi kako sijate. A ukoliko više volite klasiku, a opet želite malo i da se zabavite, onda je za vas ajlajner sa gliterom“ – rekla je Kejti o novoj liniji šminke.

Članak se nastavlja posle reklama

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rijanina mejk ap linija „Fenty Beauty“ konačno postaje stvarnost. Prvi proizvod – holografski ruž već je predstavljen na reviji „Fenty & Puma spring 2017“. Kompletna kolekcija biće dostupna na jesen u Sephora radnjama širom sveta. Nažalost, naše zemlje za sada nema na spisku, ali nikad se ne zna, možda spisak bude proširen. Rijana je ovaj posao shvatila vrlo ozbiljno, pa je organizovala i kasting kako bi izabrala najboljeg mejk ap artistu, koji će joj pomoći oko kreiranja kolekcije.

Pročitajte i … Iscrtajte obrve kao Lana Del Rej

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: