Udoban i održiv: Loona menstrualni donji veš

by | mart 4, 2024
menstrualni donji veš mestrualne gaćice

Šta ako Vam kažemo da smo pronašli savršenu alternativu za higijensku zaštitu koja može biti štetna po naše zdravlje i okolinu – menstrualni donji veš ? Zamislite „one dane“ bez plastike na sebi i nelagodnosti, samo u gaćicama ! Postoje specijalne mestrualne gaćice koje će vam olakšati život i pojednostaviti higijenu u toku menstruacije.

Loona menstrualni donji veš Loona je ujedno i veš i kompletna higijenska zaštita koja upija kao 4 tampona. Udoban je kao običan pamučni veš, a čuvaće vas na suvom od 8 do 12 sati.

Ovo je višekratna higijenska zaštita bez toksina i plastike koju nećete bacati nakon nekoliko sati korišćenja, već će biti na dohvat ruke svakog meseca. Izuzetno jednostavna za održavanje – dovoljno ju je oprati i osušiti i spremna je za novo korišćenje ! Nema više nošenja i bacanja plastike, niti bacanja novca na iste ! Uštedećete desetine hiljada dinara koje biste potrošile na jednokratnu higijensku zaštitu.

Ultra tanke i udobne, mestrualne gaćice postaće vaš glavni saveznik u onim danima. Izuzetno diskretne i sigurne, bez kompromisa između zaštite, zdravlja, komfora, ekologije i Vašeg budžeta.

Može zvučati neverovatno, ali garantovano nema osećaja vlažnosti, mirisa, iritacija niti curenja, i modeli su izuzetno lepi i ženstveni. Ukoliko vas interesuje kako menstrualni donji veš funkcioniše, kako se održava i koristi, i kakvi modeli postoje, posetite profil @loona_rs.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Loona – Menstrualni donji veš (@loona_rs)

Lepota&ZdravljeLoona rs