Marie Claire Srbija vam donosi izbor najboljih parfema u 2024. godini

by | maj 20, 2024
Najbolji parfemi 2024

Ukoliko volite mirisne igrarije, onda će vas svakako interesovati koji su to najbolji parfemi 2024. godine. Marie Claire je tu da vam to predstavi.

Svako ima svoje omiljene note u parfemima, ali često se dogodi i da nas oduševi neki miris koji se ne uklapa u ono na šta smo standardno navikli. Međutim, svakako je važno koji parfem biramo i stavljamo na sebe jer je to ono što će uticati i na prvi utisak koji ostavljamo ljudima.

Srećom, Marie Claire Srbija je ovde da vam pokaže najnovije trendove i isprati koji zavodljivi mirisi su najpopularniji. Na portalu možete naći brendove koji su najpopularniji, kao i one predloge za one parfeme koji će sigurno ostati primećeni.

Članak se nastavlja posle reklama

Najpopularniji parfemi 2024.

Možda se čini da je rano ali najpopularniji parfemi 2024. godine su se već izdvojili. Neki su klasici, neki noviteti ali svi mirišu tako skupo i senzalno. Parfemski trendovi 2024. su intimni i personalizovani. Svi gledamo u slojevito nanošenje parfema, note inspirisane kožom sa molekulima koji se prilagođavaju samo vama. Dominantni su i bezvremenski parfemi koji ponovo imaju ogromnu pažnju jer su prosto svetski.

Najpopularniji parfemi 2024. na koje mirišu sve prefinjene žene

Skupi parfemi koje vredi kupiti jer nećete mirisati kao svi drugi

Činjenica je da skup parfem ne podrazumeva dugotrajnost, prijatan miris, a ni jedinstvenost jer često mirišu kao svi drugi. Ovde pričamo o kombinaciji nota koja će vam ukrasti srce i mirisati tokom celog dana (neki mirišu čak i nakon tuširanja). Bez daljeg odlaganja, parfemi za koje nećete zažaliti ako izdvojite malo više novca su u nastavku.

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolji Tom Ford parfemi koje rotiram u 2024.

Lični afinitet prema brendu se pojavio kada sam šetala kroz redove Sephora prodavnice u potrazi za sledećim vanila parfemom. Tom Ford Tobacco Vanille ne samo da je mirisao sofisticirano i kompleksno, već je jedno prskanje na koži trajalo satima nakon što sam se vratila kući. To je bila ljubav na prvi miris. Sada, sa nekoliko bocica u kolekciji, mogu sa sigurnošću da kažem da Tom Ford parfemi ne liče ni na šta drugo.

DmitriyTitov/GettyImagesPlus,IngaIvanova/GettyImagesPlus, Xeniia X/ShutterStpock