Najpoželjniji parfemi 2024. na Marie Claire Srbija: Oni mirišu skupo

by | mart 22, 2024
Najpoželjniji parfemi 2024

Proleće je napokon tu, a sa njim dolaze i cvetni divni mirisi. Sve nas ovo inspiriše na novi izbor mirisa, a evo koji su najpoželjniji parfemi 2024.

Izbor parfema je veoma važan kada se pripremamo negde i to je takođe važan deo našeg celokupnog izgleda. Kako je tihi luksuz trend bio u jeku, a sada je to mob wife, jasno je zašto svaka žena želi da miriše skupo.

Marie Claire Srbija nudi pregršt ideja za parfeme svih vrsta mirisa koji će učiniti da se svaki muškarac okrene za vama. Na portalu se nalaze preporuke za najpoželjnije parfeme, kao i to kakve parfeme koriste poznate dame.

Najpoželjniji parfemi 2024. na Marie Claire

Još od dana venčanja sa princom Vilijamom, Kejt Mildton tvrdi da ovaj elegantni unisex parfem ne izlazi iz njenog nesesera. Lansiran je još 2011. ali i dalje je jedan od omiljenih parfema među otmenim damama.

Omiljeni parfem Kejt Midlton: Ovako miriše princeza

 

Najbolji parfemi 2024. koji vrede svaki dinar

Odabir parfema je uvek bio i ostaće veoma ličan. Najbolji parfemi 2024. su pravi bezvremenski klasici koji ističu otmenost svake žene. Istina je da parfemi mogu da izazovu prisećanje uspomena iz perioda u kom ste ga prskali. Bilo kako bilo, najbolji parfemi 2024. dodaće prijatan miris vašoj kolekciji.

Neodoljivi parfemi za proleće 2024. koji traju ceo dan

 Dugotrajni i otmeni, ove mirisne note će oboriti sa nogu svakog ko vam se približi.

Parfemski trendovi ove sezone igraju dvostruku igru, mešajući slatko sa začinjenim, mekano sa intenzivnim. Sada su parfemi više nego ikada oblik izražavanja, nevidljiva umetnost koja omogućava ženama da pokažu svoju pravu suštinu. U nastavku pogledajte koji su najbolji parfemi za proleće 2024.

Maryviolet/GettyImagesPlus