Najmodernija obuća za proleće 2024: Marie Claire Srbija vam pruža uvid u poslednje trendove

by | februar 29, 2024
najmodernija obuća na marie claire

Na portalu Marie Claire Srbija možete pronaći članke na razne teme poput beauty rutina, psihologije, odnosa, ali i mode. Portal prati poslednje trendove, pa se tako tu nalazi i najmodernija obuća na Marie Claire.

Marie Claire Srbija vam pruža pregršt modnih saveta koji se ne tiču samo trendova, već i toga kako da stilizujete određene odevne predmete, ali i kako da izgledate otmeno i elegantno u svakom trenutku. Ovih nekoliko članaka će vas usmeriti u najnovije trendove u svetu obuće.

Najmodernija obuća na Marie Claire Srbija

Mary Jane baletanke osvajaju sezonu

Mary Jane baletanke su sve popularnije, a ovaj par obuće postaće jedan od najtraženijih modnih trendova za proleće 2024. U ovom tekstu možete pronaći 5 različitih odevnih kombinacija u stilu Francuskinja koje će vas učiniti otmenim.

Kako stilizovati Mary Jane baletanke, a da izgledate otmeno?

Pravi odabir štikli može da istakne vašu figuru

Istina je da odeća može da ispravi nedostatke figure ali i štikle imaju važnu ulogu u tome jer zbog pogrešnog modela možete izgledati punije. Ipak, određeni modeli će istaći vašu figuru na idealan način dajući vam željeni izgled.

Štikle u kojima noge izgledaju vitko, a figura zavodljivo

Bele patike će biti glavni sportski trend ovog proleća

Dok su neke od nas ljubitelje visokih potpetica, druge uživaju u patikama i ravnoj odeći. Ne samo da su superjednostavne za stilizovanje, već su bele patike zaista bezvremenske. Dobar par nikada neće izaći iz mode, a ovi modeli su aktuelni ovog proleća.

Najbolje bele patike za 2024. koje izgledaju skupo