Najgori pokloni za 8. mart: Ovi izbori sigurno neće impresionirati vašu voljenu damu!

by | 7 marta, 2023
Najgori pokloni za 8. mart

Najgori pokloni za 8. mart su standardni izbori i predstavljaju jedan je od najgorih načina da svoju voljenu osobu učinite „lepom“.

Međunarodni dan žena za  dame ponekad se može pretvoriti u dan neostvarenih žeolja. A za ovo su krivi sumnjivi pokloni koji ne donose ni radost ni zadovoljstvo. U nastavku otkrivamo poklone koji neće obradovati vaše voljene dame 8. marta.

Najgori pokloni za 8. mart

Nepotrebni poklon bonovi

Iako se mnogima čine kao opcija koja dobija, bonovi izazivaju pomešana osećanja kod nekih devojaka. U početku se može osećati kao da ste upravo odlučili da je se rešite. Zašto izmišljati, pokušavati nešto kada možete dati standardni bon? Drugo, nije uvek moguće pogoditi sa prodavnicom gde bi devojka želela da ide. Još jedna delikatna stvar je vrednost poklon kartice. Vrlo često to nije dovoljno za pravu stvar, pa se mora dodatno platiti. Sumnjivo zadovoljstvo, slažete se? Dakle, umesto kartice ili bona, bolje je ići u prodavnicu zajedno. Tada će biti prilike da izaberete poklon koji devojka želi.

Parfimerija

Davanje parfema smatra se lošim manirima samo ako ne znate tačno kakav miris žena voli. A pošto je naše raspoloženje prilično promenljivo, mi volimo parfem različito u zavisnosti od životne faze. Generalno, ovde očigledno nema nagađanja.

Najgori pokloni za 8. mart- poklon kartica za teretanu

Ovde, opet, morate igrati na sigurno: ako vaša devojka voli sport, svideće joj se ovaj poklon. A ako ne, onda se može zapitati: „Da li izgledam toliko loše da me je poslao u teretanu?“

Čokoladni buketi

Ili buketi slatkiša, plišanih medvedića, papirnog cveća. Izgleda lepo, ali jasno nagoveštava da je poklon bio jeftin. Slična asocijacija nastaje kada uručite cvet u saksiji: praktično, ali ne ono što ona očekuje. Bez obzira na sve, svaka devojka sanja da na ovaj dan dobije buket svežeg cveća.

Kozmetički setovi

U prodavnici sigurno nećete naći ništa beskorisnije. Na kraju krajeva, kozmetiku, poput krema ili losiona, devojke biraju za sebe pojedinačno, prema tipu kože i potrebnoj nezi. Definitivno ne vredi kupovati kozmetiku za negu protiv starenja, čak i ako ima nešto više od 30 godina.

Najgori pokloni za 8. mart- Kućni aparati

Žena je, naravno, čuvar ognjišta, ali na 8. mart je očigledno ne treba podsećati na ovo, posebno sa ovako neprikladnim poklonima. Usisivač, aparat za kafu, šerpa… Ovakvi pokloni nisu prikladi za Dan žena.

Kućni ljubimci

Prvo, ako vam se ne sviđa poklon, ne možete ga vratiti. Savest vam neće dozvoliti da se oprostite od životinje na „neekološki“ način. Drugo, žena će morati da provede vreme da integriše kućnog ljubimca u svoju rutinu. Ovo nije uvek moguće, posebno ako ste stalno na poslu i putovanju. Ako želite da napravite ovakvo iznenađenje, bolje je unapred razgovarati o svim detaljima i ne insistirati.

Najgori pokloni za 8. mart- Plišane igračke

Neka bude pravilo: sve plišano i „slatko“ vole devojčice, a ne žene. Da, ona se može raznežiti, ali nakon nekog vremena vaš poklon više je neće zadovoljiti. Pretvoriće se u dosadnog sakupljača prašine. Ovo posebno važi za džinovske igračke koje se ne mogu staviti ni u mašinu za pranje veša.

Banalni pokloni

Simpatičan sapun sa ugraviranom sličicom ili set peškira sa izvezenim natpisom „Za 8. marta“, daska za sečenje sa oslikanim lalama – šta bi moglo biti banalnije? Primajući takve poklone, devojka se oseća kao jedna od mnogih, od kojih će se na današnji dan isplatiti bezličnim markama. Ali svaka od nas želi da bude posebna za svog muškarca.

Lepota i zdravljeExtreme Media/iStock/Getty Images Plus via Getty Images