Poklon u koji ćete se zaljubiti na prvi korak!

Povodom 20. rođendana “Lepote i zdravlja”, domaći brend obuće “Solo” poklanja par baletanki.

by | mart 18, 2021

Nastavljamo naše jubilarno, rođendansko darivanje poklonom za koji smo sigurni da će vas obradovati. A evo i zašto…

Upoznajte brend obuće SOLO

Iskusan tim koji stoji iza domaćeg brenda SOLO iza sebe ima preko dve decenije praktičnog znanja u oblasti dizajna i proizvodnje obuće, isključivo od prirodne kože.
Koristeći jedinstvena svojstva novih materijala i tehnoloških procesa, kontinuirano ispunjavaju očekivanja dama širom sveta. Kroz svoje kolekcije predstavljaju zanimljiv spoj novih trendova, zanatskog umeća, praktičnosti, ali i pristupačnosti u ceni. Dobitnici su tri srebrne i dve zlatne Košute na međunarodnim sajmovima kože i obuće, a najveća nagrada su verni kupci koji uživaju u udobnosti SOLO modela iz sezone u sezonu.

Trendovi obuće za ovo proleće/leto

Prateći trendove koji dominiraju u modnom svetu, SOLO kolekcija za sezonu proleće/leto 2021. obiluje aktuelnim bojama, a “začinjena” je modernim detaljima i vanvremenskim dizajnom.

Imperativ prilikom stvaranja svih SOLO kolekcija je udobnost i u to ime je domaći tim proširen dizajnerima iz Italije, koja je matica kada je u pitanju pojam kvaliteta i udobnosti obuće.

Kolekcijom SOLO proleće/leto 20021. dominiraju ravni i udobni modeli, poput baletanki i mokasina koje je još 1957. godine glamurozna Odri Hepbern nosila u filmu “Funny Face”, demonstrirajući da žena samo dobija na ženstvenosti i u ravnoj obući.

Za one koji vole visoke potpetice, pripremili su modele koji ni nakon više sati nošenja neće uticati na stabilnost i udobnost, jer svi SOLO modeli imaju savršeno izbalansiran pad i rastojanje između osnove stopala i štikle.

SOLO modele možete pronaći u maloprodajnim salonima širom Srbije i regiona, kao i na online shopu, a ovaj domaći proizvođač moderne obuće isporuku vrši širom sveta.

Kako do poklona?

Uputstvo potražite na Instagram profilu magazina “Lepota i zdravlje”.

lepotaizdravlje.rsPromo