Pružite svojoj koži negu koja joj je potrebna

by | april 16, 2020

Sa preko 280 osvojenih nagrada i prvim mestom na Amazonovoj listi najprodavanijih kozmetičkih proizvoda, Bio-Oil važi za jedan od omiljenih preparata za negu kože širom sveta.

Prvobitno formulisano za tretiranje ožiljaka i strija Bio-Oil ulje može se koristiti svakodnevno za održavanje zdrave i blistave kože. Bio-Oil je kombinacija prirodnih sastojaka poput ulja kamilice, lavande, nevena i ruzmarina, te vitamina A i E. Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™ koji doprinosi apsorbciji prirodnih komponenti i menja uljanu konzistenciju, čineći Bio-Oil nemasnim i laganim za nanošenje. U svakodnevnoj rutini nege, Bio-Oil čini kožu blistavom, zdravom i hidriranom.

Bio-Oil je nedavno predstavio i svoj novi proizvod – Bio-Oil Gel za Suvu Kožu, razvijen kako bi omogućio hidrataciju i eliminisanje svih neprijatnih karakteristika izrazito suve kože. Hladnoća, vetar i suv vazduh mogu smanjiti vlažnost kože, ukloniti njenu prirodnu zaštitnu barijeru i dovesti do iritacija. Uz to, brojni kozmetički proizvodi, agresivne kupke i sapuni mogu oštetiti vašu kožu. Zahvaljujući svojoj revolucionarnoj teksturi, Bio-Oil gel za suvu kožu stvara zaštitni sloj koji sprečava gubitak vlage, dubinski neguje i pomaže vašoj koži da ostane hidrirana. Sa samo 3% vode, ova moćna formulacija na bazi ulja kombinuje shea maslac i humektanse poput glicerina i uree, zajedno sa umirujućim sastojcima kao što je vitamin B3 za izvanredan hidratantni rezultat, uz nežnu i glatku kožu.

Bio-Oil proizvodi nalaze se u online ponudi svih većih drogerija, a tokom aprila oba preparata možete poručiti online u svim Benu apotekama i to po 25 odsto nižoj ceni. Akcija na Bio-Oil gel važi i u svim Dr.Max i DM prodajnim objektima.

lepotaizdravlje.rspromo