Prelepi kupaći kostimi već od 600 dinara: Klaasika je u modi leta 2024.

by | jul 1, 2024
Prelepi kupaći kostimi već od 600 dinara: Klaasika je u modi leta 2024.

Ako još niste kupli kupaći, ne morate da potrošite bogatstvo. Bacite pogled na naši izbor – prelepi kupaći kostimi već od 600 dinara.  

Ušli smo u sezonu godišnjih odmora, a ključna stvar za letovanje je kupaći. Izbor je ogroman, kao i raspon cena. Ali ne brinite – pronašli smo za vas prelepe kupaće kostime već od 600 dinara. A pre nego što vam pokažemo koji su to kupaći kostimi, pozabavićemo se modrnim trendovima za leto 2024.

Prelepi kupaći kostimi: Šta je u trendu leta 2024?

1. Retro kupaći

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ——— ANNA ROSA VITIELLO ——— (@annarvitiello)

Članak se nastavlja posle reklama

Setite se Brižit Bardo, Ursule Andres, i starog holivudskog glamura. Upravo takvi kupaći kostimi su u modi ovog leta. Monohromatski, balkonet korepe, visoki struk… Sve u stilu čuvenih koketa.

2. Klasični jednodelni kupaći

Kada ste u nedoumici, klasika nikada ne izlazi iz mode. Klasični, crni, jednodelni kupaći kostim s tankim naramenicama jedan je od najvećih trendova ovog leta. ono što nas najviše oduševljava kada je ovaj model u pitanju jeste njegova svestranost. Možete ga nositi uz pantalone ili sa šortsem visokog struka.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Jarke boje

Jarke boje kao što su oze, ljubičasta, kraljevsko plava i zelena su hit ove sezone kada je o kupaćim kostimima reč. Posebno obratite pažnju na heklane modele.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Boho kupaći

U slučaju da ste ga propustili, boho je ponovo na dnevnom redu i spreman je da pređe sa pista i na plaže. Oživljavanje boho estetike i naklonost zanatskim završnim obradama, mekše boje i zemljani tonovi, poput slonovače, peska, kaki i braon boje – sve to je u modi leta 2024.

Članak se nastavlja posle reklama

5. U modi je metalik

Ako tražite trend koji slavi „više je više“, ne tražite dalje od rastopljenog metala. Ako vas jednostavna odela i blokiranje boja ostavljaju ravnodušnim, ovaj trend od 24 karata hoće, a visokooktanski izgled već ima dizajnerski pečat odobravanja.Bilo šta sjajno ili vlažno je super popularno ove sezone, a posebno izgled ’tečnog zlata’, kao što se vidi kod Ralfa Lorena i Alberte Ferretti. Izgleda tako lepo blistajući pod suncem!

Članak se nastavlja posle reklama
VichienPetchmai/gettyimages.co.uk