Lilly Drogerie donose popust na sve proizvode za zaštitu od sunca!

by | jun 21, 2024
popust u lilly

Kompanija Lilly Drogerie obeležila je početak akcije popusta na proizvode za zaštitu od sunca u saradnji sa brendom Bioderma.

Tokom trajanja ove akcije, svi proizvodi koji štite od sunca će biti sniženi do 30%, pa će kupci moći da se pripreme za letnja putovanja ili sunčanje po povoljnim cenama.
Sunčevi zraci, iako topli i prijatni, mogu naškoditi izgledu kože, ali i njenom zdravlju, zbog čega je važno birati kvalitetne proizvode sa odgovarajućim zaštitnim faktorom. Put do preplanulosti ne mora biti ispunjen zdravstvenim rizicima, već do svog letnjeg tena svako može doći na odgovoran način.

popusti na kreme za sunčanje u lillyju

Na događaju koji je okupio veliki broj blogerki i medija, održana je zanimljiva aktivacija tokom koje su takmičarke pokazale svoje veštine a pobednica je osvojila vrednu nagradu u iznosu od 24.000 dinara koje će iskoristi na kupovinu proizvoda namenjenu u humanitarne svrhe.

Akcija do 30 odsto popusta na proizvode za zaštitu od sunca trajaće u svim Lilly drogerijama i na online shop-u od 17. do 30. juna.