Pronašli smo moderne torbe za plažu po povoljnim cenama

by | jun 21, 2024
Pronašli smo moderne torbe za plažu po povoljnim cenama

Moderne torbe za plažu su toliko svestrane i lepe da ih možete nositi i u svakodnevnim prilikama, a mi smo pronašli prelepe modele po povoljnim cenama.

Ovo leto zahteva da nosite svoje stvari u odgovarajućim torbama za plažu koje nisu samo praktične, već i moderne. Od atletski inspirisanih torbi za plažu koje mogu da izdrže test putovanja do modernih torbi za plažu sa genijalnim pregradama i vodootpornim materijalima.

U modi su praktične torbe za plažu prigušenih i neutralnih boja, a torbe od rafije i pletene torbe su na vrhu liste najpoželjnijih. Moderne torbe nisu samo za plažu, već ih možete nositi i u šetnju, kupovinu, na popodnevnu kafu. Savršeno se uklapaju uz haljine, šešire i sandale. Boho stil je opet u trendu, pa i na to treba obratiti pažnju. Vezene haljine s resama, gladijatorke sandale, cvetni dezeni, romantične bele haljine… Koji god autfit da odaberte, neće biti kompletan bez lepe, letnje torbe.

Članak se nastavlja posle reklama

Najlepše torbe za plažu: I dalje dominiraju torbe od rafije

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bambi and Rose (@bambiandrose)

Kako se približavamo vrhuncu letnje sezone, jednako moderna i funkcionalna torba za plažu brzo će se pojaviti uveče n ašetalištu ili u restoranu na večeri. Mnogi dizajneri koriste kožne aplikacije kao oštar kontrast torbama za plažu od rafije. Što takođe dodaje toliko potreban dodir luksuza torbi.

Modernu torbu od rafije, s kožnim detaljima, možete nositi sa apsolutno svim haljinama, pantalonama, suknjama i letnjim šortsevima. Birajte modele koji su dovoljno prostrani da u njih stane sve što vam je potrebno za plažu. A dovoljno elegantni da se lako mogu uklopiti u svaki letnji autfit. A u nastavku ćete videti prelepe, moderne letnje torbe koje možete nositi ne samo na plaži već i u ostalim prilikama, a  koje možete kupiti po povoljnim cenama.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Soft_Light/gettyimages.co.uk