L&Z shopping vodič: 4 savršena novogodišnja stajlinga u poslednjem trenutku

by | decembar 22, 2023
savršeni novogodišnji autfit u poslednjem trenutku

Gomila obaveza i vi još niste izabrali toaletu za Novu godinu?! O, da situacija nam je poznata. Uskačemo sa 4 predloga za savršeni novogodišnji stajling u poslednjem trenutku

Nije ni važno šta je razlog, ali ako shvatite da novogodišnje veče čeka već sledećeg vikenda, a da vi još nemate ni blagu ideju šta ćete obući, onda imate problem. Naročito stoga što je poslednja nedelja u godini uvek pretrpana obavezama. Već znate da će vam se sati istopiti dok zavrašavate poslove u firmi, deca su u finišu polugodišta, trčite sa završnog koncerta na recital, kuhinja je zatrpana materijalom za kolače, a vi pokušavate da udenete negde odlazak kod frizera. Znamo, jer ista priča čeka i nas. Zato, rešile smo da vam bar malo pomognemo i pronađemo za vas savršeni novogodišnji stajling u poslednjem trenutku.

Pravila za izbor savršenog autfita u poslednjem trenutku

Kada pokušavate da izaberete pravo autfit za neku priliku, a već vas hvata panika jer kasnite, ove šoping smernice bi vam mogle pomoći da suzite izbor:

Tip događaja: Odredite formalnost prilike. Da li je to ležerno, poslovno ležerno, formalno ili strogog dres koda? Ovo je odlučujuće za izbor vaše odeće.

Vreme: Uzmite u obzir vremenske uslove. Odaberite odgovarajuće tkanine i slojeve za toplinu ili hlađenje po potrebi.

Lični stil: Vaša odeća treba da odražava vaš lični stil, a da bude prikladna za tu priliku. Eksperimentišite sa modom, ali se uverite da je u skladu sa očekivanjima događaja.

Model: Gledajte da model liči na onaj koji ste već nosili i znate da vam stoji. Nije vreme za eksperimentisanje.

Paleta boja: Razmotrite boje koje odgovaraju prilici i tonu vaše kože. Držite se kohezivne šeme boja da biste izgledali bolje spojeni.

L&Z ideje za savršeni novogodišnji stajling u poslednjem trenutku

Od klasične crne haljine do moderne haljine otvorenih leđa – naš vodič pokriva svaku priliku. Napravite pravi izbor i uživajte u najluđoj noći!

 

Detalji čine autfit

Savršenog autfita nema bez savršenog nakita, cipela i tašne. Da niste nešto zaboravili? Da, sitnica koja može sve da promeni – hulahopke! Bez kvalitetnih i dobro izabranih čarapa, novogodišnji autfit jednostavno neće izgledati isto. Naša preporuka definitivno ide brendu Lady B. 

Oksana Dočlgikh/istock/gettyimagesplus