Venčanica ili haljina? Pitanje je sad!

Venčanica je oduvek bila predmet čežnje svake devojke. Mnoge su od malih nogu zamišljale kako će ona jednog dana izgledati, i zajedno sa modom menjale i svoje želje i prohteve. Danas su druga vremena, drugačije venčanice, drugačije želje…

Foto: @wedd1ng_book

I dalje se veliki broj žena i devojaka odlučije za klasiku. Saten, čipka, kristali, belo ili boja slonove kosti samo dodatno naglašavaju već upadljive forme teških balskih haljina.

Članak se nastavlja posle reklama

Sa druge strane tu su i devojke koje će savršenu haljinu potražiti u popularnim radnjama koje imaju posebno dizajniranu liniju venčanica, ili kod domaćih dizajnera koji se sve češće odlučuju da kreiraju za buduće mlade. To nisu klasične već kreacije sa specifičnom, nesvakidašnjom, modernom notom.

Foto: @dressarrivals

Pročitajte i…Trend sezone – nakit koji će skrenuti pažnju na lice

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranu…

Članak se nastavlja posle reklama

Postoji i treća grupa devojaka koje će za sebe odabrati prosto haljinu koja im se dopada, daleko od očekivane klasike, a opet, za njih dovoljno posebnu da se udaju u njoj.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: @lovinghautecouture

Dok vi razmišljate kojoj grupi pripadate potrudili smo se da pronađemo nekoliko lepih, modernih, drugačijih haljina lakih za nošenje koje bi vam definitivno ulepšale već najlepši dan u životu. Svaka od njih odiše karakterom i specifičnim stilom, i svaka je dizajnirana da se nosi sa uživanjem.

Članak se nastavlja posle reklama