Jaffa okuplja samo najbolje

by | 1 marta, 2013

Kompanija Jaffa iz Crvenke, ovih dana snimila je dva televizijska spota u okviru nove kampanje za Jaffa cakes. U saradnji sa kreativnom agencijom „Popular Bruketa & Žinić OM“ i produkcijskom kućom „Le spot“, Jaffa cakes je za ovu priliku okupila tim na kojem bi mnogi zavideli.

Na čelu ekipe koje je snimala spotove našao se proslavljeni srpski režiser Srđan Dragojević. Pod njegovom dirigentskom palicom snimljena su dva veoma šarmantna i zabavna spota u kojima su glavni protagonisti legendarni glumac Branko Đurić Đura, buduća velika zvezda Raslav Sekulović i naravno neodoljivi Jaffa cakes.Svi ljudi angažovani na projektu dali su sve od sebe da na male ekrane televizijskih prijemnika ne stignu samo još dve reklame u nizu, već da to budu dva spota koja sa sobom nose 30 sekundi kvalitetnog humora.

Đura i Rale, otac i sin koji mogu uvek da računaju jedan na drugoga, na vrlo duhovit i neposredan način, uz pomoć Jaffa cakes biskvita poručuju ono što Jaffa cakes želi da saopšti svima, “Hvala ti što postojiš”.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.