Moda i humanost na crvenom tepihu

by | 14 septembra, 2018

„Mila Pet Fashion“ je jedinstven brend odeće i opreme za pse u Srbiji, Kreiran od strane novosađanke Andree Mladin, inače vlasnice firme za organizaciju događaja i udruženja koje se bavi edukacijom o psima.

„Mila je moja maltezerka i inspiracija svega što radim“ – priča nam Andrea. „Uvek sam volela dizajn i modu ali nisam ni sanjala da ću u dve godine velikim delom preokrenuti svoje poslovanje u ovom pravcu – naučila sam da modelujem i kreiram odeću, kupila sam profesionalne mašine, napravila proizvodnju i od jeseni 2016. godine plasirala više od 100 različitih modela jaknica, kabanica, duksića, haljinica, kačketa…“

Po svetskoj statistici ali i prema našoj Vet Up bazi, svako 2-3 domaćinstvo u Srbiji ima kućnog ljubimca a sve je veći broj onih koji oblače i stilizuju pse. Za male i kratkodlake rase je oblačenje zimi neophodno, a tokom godine su tu amovi, povodci, marame, mašnice i razni slatki detalji koje vlasnici pasa ne žele nikako uskratiti svojim miljenicima.„Mila Pet Fashion se prodaje po celom svetu a trenutno najviše kačketića, marama i haljina ide u Ameriku. U Srbiji se sa druge strane budi svest o potrebi oblačenja, ali je i sve više onih koji prosto žele da stilizuju svog psa i verno prate modu u svetu“ – kaže Andrea.

Na našem tržištu su pretežno prisutni proizvodi iz Kine, kao i brendovi serijske proizvodnje iz zemlje i regiona. „Mila Pet Fashion“ se izdvaja po kvalitetu jer su materijali nabavljani iz cele evrope, male su serije proizvoda čime se postiže unikatnost i jedinstven dizajn, a veoma zanimljiv pravac koji oduševljava klijente je i „partnerlook“ vlasnika psa sa mezimcem.

„Ljudi vole da se toniraju sa svojim psom, da im se boja povodca i ama i odeće na psu slaže sa onim što oni nose. Upravo iz ovog razloga, spojila sam svoje dugogodišnje iskustvo u marketingu i organizaciji događaja sa ljubavju prema modi i kučićima.“ – objašnjava ova mlada preduzetnica čije perspektivno poslovanje prepoznaju mnogi.

Festival mode i revija „Red CarPet“ održaće se 22.septembra 2018. godine u „Golf City Centru“ – nov poslovni sportski i turistički kompleks uz zgradu SPC Vojvodine. Na festivalu će nastupiti izlagači odeće i obuće za decu, odrasle kao i za pse, a modeli će prošetati u kreatorski stilizovanim kombinacijama proizvoda izlagača.

„Modeli su devojke i muškarci, devojčice i dečaci koji idu u paru uvek sa malim ili velikim psom. Kompleti su pretežno urban look i sportska elegancija ali biće i nekoliko zanimljivih svečanijih kombinacija. Sve u svemu, svako će se pronaći u nečemu i sigurno nećemo ostaviti nikog ravnodušnim“ – objašnjava Andrea. „Osim toga, skupljaće se i humanitarna pomoć za napuštene pse u saradnji sa udruženjem SPANS, podelićemo poklon tromesečni kurs Kinološke Akademije za profesionalnog šetača ili izlagača pasa, družićemo se uz odličnu hranu, piće i atmosferu u prelepom ambijentu Golf City Centra! Ima još iznenađenja ali ne želim sve da otkrivam“ – kaže nasmejana sagovornica.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.